Officielt: Samsung afholder stort Unpacked-event 11. august

Samsung har netop bekræftet et Unpacked-event den 11. august, hvor de står klar med nye foldbare telefoner, smartwatches og hovedtelefoner.

Officielt: Samsung afholder stort Unpacked-event 11. august

Samsung gør klar til at afholde et stort event om blot tre uger. Den tidligere rygtede dato for Samsung Unpacked viste sig at være korrekt, for Samsung har officielt meldt ud på sociale medier, at næste Unpacked bliver afholdt onsdag den 11. august. Og det bliver lidt af en præsentation, for der er både nye telefoner, smartwatches og hovedtelefoner i vente.

Læs også: Læk afslører alle Samsungs kommende produkter i alle farver

De foldbare er hovednavnet

De foldbare telefoner er ikke længere opvarmningsbandet til de andre telefoner. For første gang nogensinde er de foldbare telefoner hovednavnet til Samsungs præsentation. I forbindelse med afsløringen for eventet, har Samsung frigivet en teaser, som tydeligt viser hvad vi har i vente:

Her ser man nemlig det rygtede to nye foldbare telefoner, nemlig en Galaxy Z Fold 3 og en Galaxy Z Flip 2 (den kunne også gå under navnet Galaxy Z Flip 3, da Samsung forsøger at ensrette produknavnene). Men det er ikke alt Samsung står klar med om blot tre uger.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på Samsung-telefoner

Nye smartwatches og hovedtelefoner

Hvis du spørger mig, så er det mest interessante nok Samsungs kommende smartwatches. Efter et tæt samarbejder med Google, så sker der spændende ting med Samsungs smartwatches. Det betyder, at Galaxy Watch 4 Classic og Active kommer ikke med Samsungs eget Tizen, men Googles Wear OS 3.0. Det skulle betyde et hurtigere og mere flydende smartwatch, adgang til Googles tjenester, app butik og bedre batteritid.

Samsung har angiveligt også planer om at lancere nye hovedtelefoner, som går under navnet Galaxy Buds 2. Og ikke nok med det, så kunne vi også få det første indtryk af Samsung Galaxy S21 FE, som der er store forventninger til, da forgængeren var en enorm succes.

Se også: Test af smartwatches og hovedtelefoner

Se med i Samsungs Unpacked

Samsungs store Unpacked-event afholdes onsdag den 11. august, hvor det streames direkte på Youtube. Eventet starter klokken 16:00 dansk tid.

Læs også: Spar tusinder af kroner på Samsung Galaxy Fold2 og Flip foldbare telefoner