Rygte: Apple gør klar til masselancering den 23. marts

En række pålidelige kilder fortæller, at Apple den 23. marts vil lancere nye AirPods, iPad Pro, Apple TV samt de længe ventede AirTags.

Rygte: Apple gør klar til masselancering den 23. marts

Ikke kun én, men flere af de mere pålidelige tipstere fortæller, at Apple om to uger vil afholde deres første event i 2021. Her står producenten klar med en lang række produkter, som dækker over nye AirPods, en iPad Pro, nyt Apple TV og AirTags, som efterhånden har været ventet nogle gange. Dette event falder dog på et uheldigt tidspunkt for en anden producent, som havde håbet alles øjne ville være rettet mod dem.

Læs også: Få 5 måneders gratis Apple Music med dette trick

Det er ikke uvant for Apple at afholde et event på dette tidspunkt af året, men det er heller ikke unormalt, at produkterne blot lanceres i en række pressemeddelelser, uden et stort livestream event. Skal man tro på hvad disse tipstere siger, så kunne det tog tyde på at livestream, som er optaget på forhånd – der er nemlig lidt af hvert på vej.

Ja, der skulle nemlig være både nye AirPods, iPad Pro, Apple TV og AirTags på vej den 23. marts. AirTags er Apple konkurrent til de små bluetooth trackere fra Tile samt Samsungs nye SmartTags, som skulle anvende UWB(Ultra-wide-band).

Når det kommer til den nye iPad Pro, så går rygterne her på en ny hurtigere A14X chip samt en forbedret skærmteknologi. De nye AirPods vil arve mange ting fra storebror, AirPods Pro, dog ingen aktiv støjreduktion.

Læs også: Apple AirTags lanceres snart – i to størrelser

Apple event er samme dag som OnePlus’

Hvad der derimod er uheldig er, at der den 23. marts allerede er planlagt et event i branchen. Det er nemlig selveste OnePlus, som allerede har sat godt gang i rygtemøllen omkring deres kommende smartphones, OnePlus 9-serien. OnePlus 9-serien vil introducere en ny topmodel, 9 Pro med et Hasselblad kamera, en endnu billigere variant, 9E, samt et Android Wear OS smartwatch. Står Apple og skal præsentere fire nye produkter et par timer senere, så vil det uden tvivl tage en stor del af OnePlus’ rampelys.

Se også: Nyheder fra telebranchen

Mere nyt i sagen

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. Lasse Olsen fastholdt sit fokus på emnet. 17/2/2021 blev sagen bragt videre med sagen om Populær password-manager begrænser funktionerne: Her er 4 alternativer – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.