Samsung inviterer til mystisk Galaxy-event på onsdag

Samsung har netop sendt invitationer ud til Galaxy Unpacked Part 2-event på onsdag. Hvad vil Samsung vise frem? Her er hvad vi tror.

Samsung inviterer til mystisk Galaxy-event på onsdag

Samsung, som nærmest lige har afholdt et Unpacked-event, inviterer nu til anden omgang. Alle er forvirrede, for hvad er det Samsung vil vise frem? Samsung Galaxy Unpacked Part 2 løber af stablen på onsdag, dagen efter Googles Pixel-event og to dage efter Apples Unleashed-event.

Det ligner ikke Samsung at udsende invitationer på denne tid af året, i hvert fald ikke nogle,  hvor emnet er mobiltelefoner. Det ser dog ud til, at netop smartphones er på plakaten på onsdag, når Unpacked Part 2 afvikles. Kigger man nærmere på invitationen, så får man måske en ide om, hvad det er Samsung vil vise frem.

Se også: Konkurrence: Vind Samsung Galaxy Buds 2

Ingen Galaxy S22 endnu

Vi skal ikke forvente, at Samsung har rykket præsentationen af Galaxy S22-serien frem, og vi skal heller ikke forvente den udeblevne erstatning for sidste års S20 FE. Galaxy S21 FE ser nemlig ud til at være skrottet for i år. Men det betyder ikke, at det ikke skal handle om smartphones. Se bare præsentationen herunder:

Samsung Unpacked Part 2
Samsung Unpacked Part 2. Hvad vil Samsung løfte sløret for?

Se også: Bedste Samsung-telefon til prisen?

Samsung Galaxy Z Flip 3… med tilpasning?

På invitationen ser man et SmartThings- og et kameraikon, som Samsung normalt bruger på deres Galaxy-telefoner. Så mon ikke, at præsentationen vil byde på nyt indenfor disse to emner? Derudover ser man masser af kvadrater i forskellige farver, som meget vel kunne være en Galaxy Z Flip 3, der ikke foldet sammen.

Samsung løftede den 11. august sløret for Galaxy Z Flip 3 og Fold 3, inklusiv et større fokus på foldbare telefoner end nogensinde før. Og det ligner, at dette event, som også bærer navnet “Part 2” vil bygge videre på de allerede lancerede foldbare telefoner. Denne gang ligner det, at emnet kunne være tilpasning. Tilpasning i form af farver, hvor forbrugerne kunne få mulighed for selv at vælge farver på en Z Flip 3.

Dette er dog udelukkende vores gæt. Hvad tror du Samsung vil vise frem på onsdag?

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på Galaxy-telefoner