Billeder taget med OnePlus 7 viser kameraforbedringer

Det amerikanske medie, Wired, har haft mulighed for at prøve den kommende OnePlus 7 Pro. Det er der kommet en håndfuld billeder ud af.

Billeder taget med OnePlus 7 viser kameraforbedringer

OnePlus 7 Pro bliver officielt lanceret om godt og vel fjorten dage. Den 14. maj forventes det, at OnePlus lancerer deres dyreste telefon til dato, som en del af en ny strategi, hvor OnePlus vil lancere to serier af smartphones.

Læs også: Bekræftet: OnePlus 7 Pro får nyt tredobbelt kamera

Udover OnePlus 7 Pro vil der også blive lanceret en såkaldt nonpro-model, som efterfølger til OnePlus 6T.

OnePlus 7 Pro Sample
Billede taget med 3x Zoom. Foto: Wired

På en eller anden måde har det amerikanske medie, Wired, haft muligheden for at teste en næsten færdig forproduktionsmodel, hvilket der er kommet nogle fine billeder ud af. Efter alt at dømme, så vil OnePlus 7 Pro være væsentligt tættere på konkurrenterne fra Huawei og Samsung, når det kommer til kameraet i telefonen.

De første billeder er taget med en 3x zoom-linse og viser ganske klart, at OnePlus bestemt har oppet sig med det nye tredobbelte bagkamera. Wired fortæller at der er en lille smule mindre detalje, mere støj og mindre mellemtonekontrast end på 5x zoom-billeder, taget med Huawei P30 Pro. Det skulle også være muligt at optage videoer med zoom-linsen, som til en vis grad skulle væe stabiliserede og se ganske hæderlige ud.

Læs også: DisplayMate giver skærmen i OnePlus 7 Pro topkarakter

Imaging director hos OnePlus, Simon Liu, mener at OnePlus 7 Pro har gode muligheder for at konkurrere med telefoner fra aller øverste hylde, når det kommer til billedkvalitet. 

“Jeg tror ikke vi kan slå dem, men fotograferingsuniverset er altid subjektivt.” udtaler Simon Liu.

Billederne fra Wired bekræfter, at kamerasetuppet i OnePlus 7 Pro ikke inkluderer en såkaldt Time of Flight-sensor, eller bare ToF-sensor, hvilket heller ikke var forventet ud fra de rygter der har svirret.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

OnePlus 7 Pro Sample
Billede med HDR slået til. Foto: Wired

Ifølge Simon Liu er potrætfunktionen mere naturlig, i forhold til sidste år, med en bokeh-effekt der kommer tættere på det, man forventer en professionel linse, og ikke så kunstig som før. Både objektisolering og sløring skulle være bedre end i OnePlus 6T.

Hovedlinsen på OnePlus 7 Pro tager billeder i 12MP og gør brug af pixel binning for at reducere støj. I Wireds model var det altså ikke muligt at udnytte den fulde 48MP-opløsning.

Læs også: Her er priserne på OnePlus 7 Pro

Fremover hedder nattilstanden “Night Mode” og ikke “Nightscape”, og er blevet væsentligt forbedret fra OnePlus 6T. Måske på grund af den bedre kamerahardware.

Det bliver spændende at se, hvor god den endelige version af OnePlus 7 Pro faktisk bliver. Dét og meget mere får vi forhåbentlig svar på den 14. maj.