Motorola G5S Plus læk: billig mobil med dobbeltkamera?

Motorola bliver sandsynligvis først med en budgetvenlig mobil med dobbeltkamera.

Motorola G5S Plus læk: billig mobil med dobbeltkamera?

Motorola ser ud til snart at blive endnu en mobilproducent som inkluderer et dobbeltkamera i deres smartphone. I modsætning til Apple eller Huawei, bliver det dog ikke kun en topmobil der får funktionen; den avancerede kamerateknik vil også finde vej til det mere prisvenlige segment som hidtil har kendetegnet i Motorola Moto G5-serie.

Det er et tweet fra den velinformerede Andri Yatim, der viser et pressebillede og samtidig lækker de formodede specifikationer for en kommende Motorola Moto G5S Plus.

Her ses en mobil der får to kameramoduler – hvert på 12,9 megapixels, men med forskellige egenskaber. Det ene optager i sort/hvid og har en åbning på f/2.0, mens det andet optager i farver og råder over en lysstærk f/1.7 optik.

Frontkameraet får også et boost i forhold til Moto G5 Plus med en upgrade til 8 megapixels.

Læs også:  Lenovo Moto G5 Plus – behøver man egentlig mere? [TEST]

Motorola Moto G5S Plus
Foto: Twitter.com

Et lille boost

Resten af telefonens specifikationer læner sig tæt op af Motorolas eksisterende Moto G5 Plus smartphone – bare med et større display. Her diskes op med et 5,5” Full HD display, som drives frem af en Snapdragon 626 octa-core samt 4GB RAM og 64GB lagerplads. Batteriet bliver på 3.072 mAh – en lille fremgang over den eksisterende Moto G5 Plus.

Følger Motorola sin nuværende kurs på softwarefronten, vil G5S Plus få nyeste Android 7.1.1 og mindst en større softwareopdatering.

Se også:  Billede lækket: Her er den nye Moto Z2 Force