Rygte: OnePlus 8 får hole-punch frontkamera

OnePlus 7T er kun lige blevet præsenteret og nu står vi allerede med rygter om næste generation, der angiveligt får et Samsung-lignende hole-punch frontkamera.

Rygte: OnePlus 8 får hole-punch frontkamera

Godt nok er OnePlus 7T kun på vej til Danmark, hvor man allerede i næste uge se og købe den ved et event i Cinemaxx. Alligevel kan vi vel sagtens tage et kig på næste generation, der ser ud til at droppe det nyindførte cirkelformede kameradesign.

Konceptbillederne kommer fra @Onleaks, der plejer at levere ganske troværdige rygter, men tag nu alligevel det med et gran salt. 

Designmæssigt ligner OnePlus 8 en kopi af nuværende OnePlus 7 Pro, med det aflange kameradesign og den buede skærm. Skærmen ser ved første øjekast også identisk ud, men OnePlus 8 ser altså ikke ud til at få pop-up kameraet, som OnePlus 7 Pro tilbyder. I stedet får OnePlus 8 det såkaldte hole-punch til frontkameraet, der først blev set på Samsung Galaxy S10-serien. Samsung leverer faktisk skærme til seneste OnePlus 7 og 7T, så det er bestemt ikke umuligt.

Her er konceptbillederne:

OnePlus 8
OnePlus 8 konceptbillede. Foto: @Onleaks
OnePlus 8
OnePlus 8 konceptbillede. Foto: @Onleaks

OnePlus 8 får måske trådløs opladning

OnePlus har tidligere givet udtryk, at trådløs opladnings-teknologien ikke er moden nok til, at deres telefoner skal udstyres med det. Men det kunne der med OnePlus 8 meget vel blive lavet om på. Både Xiaomi og Huawei tilbyder nu 30W trådløs opladning, der er betydeligt hurtigere end tidligere. Rygterne påstår at det lille hole-punch kamera kunne give plads til trådløs opladning og/eller større batteri.

OnePlus 8 kommer til næste år

Vi forventer at OnePlus 8, og måske en OnePlus 8 Pro, bliver lanceret i maj 2020.

Læs også: Her er OnePlus TV: 4K QLED og indbygget soundbar

Historien er ikke slut

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. 30/9/2019 blev sagen bragt videre med en ny vinkel på Den 10. oktober kan du få fingrene i OnePlus 7T – Læs den her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..