Samsung Galaxy A80 med pop-up kamera lækket

I morgen afholder Samsung et event i Milano, hvor det rygtes at den spændende Galaxy A80 vil blive lanceret. En værdig OnePlus konkurrent?

Samsung Galaxy A80 med pop-up kamera lækket

I morgen er Samsung klar med endnu et event, hvor det rygtes at en helt ny serie af mellemklasse-telefoner vil blive præsenteret. Eventets hovedemne skulle være Galaxy A80, også tidligere kaldet Galaxy A90, topmodellen i den nye A-serie.

Samsung har tidligere fået en del hug for deres mobiltelefoner i mellemklassen, fordi der er så mange bedre alternativer. Sidste års flagskib i A-serien, Galaxy A9, kostede mere end en OnePlus 6T, men havde desværre svært ved at hamle op med den.

Men forhåbentlig er det nu Samsung går all-in på deres A-serie og giver konkurrenterne i klassen seriøs konkurrence. Det ser i hvert fald ganske lovende ud. Her er alt vi ved om den kommende Samsung Galaxy A80.

Samsung Galaxy A80
Lækket billede af Samsung Galaxy A80. Ingen notch og fingeraftrykslæser i skærmen. Foto: WagerkhanHD

Nye Snapdragon muskler i Galaxy A80

Der er bestemt ikke mangel på nyt i den kommende Galaxy A80, hvis rygterne taler sandt. Først og fremmest kommer den med en gigantisk 6,7 tommer AMOLED-skærm i fuld HD. Kanterne omkring skærmen skulle være minimale, men bedst af alt så har den ingen notch. 

Den får angiveligt et spritnyt ottekernet Qualcomm Snapdragon 7150 chipsæt og et tredobbelt kamera. Udover den nye Snapdragon SOC, så skulle den byde på 6GB RAM og 128GB lagerplads med plads til MicroSD hukommelseskort.

Ligesom i Huawei P30 Pro er der ingen højtaler i toppen på Galaxy A80, så det forventes den får en lignende teknologi, hvor lyden kommer fra dens vibrerende skærm.

Samsung Galaxy A80
Sådan skulle Samsung Galaxy A80 se ud. Foto: @WaqarkhanHD

Hurtigere hurtigopladning i Galaxy A80

Samsung har længe holdet fast ved deres 15W hurtigopladning, men det skal Galaxy A80 åbenbart gøre op med. Den skulle nemlig indeholde en nye forbedret 25W opladning. Det er ikke helt på højde med Huaweis 40W SuperCharge, men bestemt en forbedring. 

Batteriet skulle være på 3.700 mAh, så altså præcis samme størrelse som i en OnePlus 6T.

Galaxy A80 får pop-up kamera

Den primære sensor i det nye kamera rygtes at være på hele 48 megapixel med en blænde på f/2,0. Den bliver assisteret af en 8 megapixel ultra vidvinkel og en Time of Flight sensor, som kan måle motiver i 3D. Det gælder for både front- og bagkamera, men hvordan det fungerer ved vi endnu ikke, men det tyder på kameramodulet kan vendes.

Det tyder på at Samsung Galaxy A80 får fingeraftrykslæseren indbygget i skærmen, men det er sikkert ikke med producentens nye ultralydsteknologi, men en mere almindelig optisk sensor. Det bliver, hvis rygterne taler sandt, en stor telefon. Med målene 165 x 76.5 x 9 mm vil den være større end en Galaxy S10+ og en Huawei P30 Pro.

Samsung Galaxy A event
I morgen præsenteres den nye A-Serie fra Samsung. Foto: Samsung

Samsung nye Galaxy A-serie præsenteres 10. april

Allerede i morgen ved vi meget mere om den nye Samsung Galaxy A-serie fra Samsung. Eventet finder sted i Milano og starter klokken 14:00. Mobilsiden er med til eventet og vil løbende dele informationer fra eventet med jer på både vores Facebook og Instagram.