Samsung lancerer Expert RAW-kamera-app til Galaxy S21 Ultra

Expert RAW-kamera-appen fra Samsung er nu klar til Galaxy S21 Ultra - den giver mulighed for at redigere meget uden at billedkvaliteten forringes.

Samsung lancerer Expert RAW-kamera-app til Galaxy S21 Ultra

Samsung har netop lanceret Expert RAW-kameraappen Expert RAW med understøttelse af 16-bit Linear DNG RAW fra alle fire kameraer på Galaxy S21 Ultra.

DNG-filerne indeholder den multiframe-baserede HDR-behandling af almindelige JPEG-billeder, men med den ekstra fleksibilitet, som 16-bit RAW-filen giver.

RAW-muligheder lader dig beholde billedkvaliteten

Du kan få filerne til at se ud, som du vil, uden at bekymre dig om at miste det dynamiske basisområde, detaljer og skarphed i Galaxy S21 Ultra-billederne.

DNG-filerne har også en indlejret profil til Lightroom og en direkte integration til eksport af billeder fra Expert RAW-appen til Lightroom Mobile på Android.

Ud over DNG-understøttelse omfatter Expert RAW fuld kontrol over optagelsesparametre såsom ISO, lukkertid, fokus og hvidbalance. Du kan også vælge at have et histogram synligt.

Se også: Hvilken mobil er den bedste til at tage billeder med?

Kun til S21 Ultra med Android 12 lige nu

Expert RAW er i øjeblikket kun tilgængelig for Samsung Galaxy S21 Ultra-enheder, der kører Android 12 og via Galaxy Store.

Se også: Nyheder om kameratelefoner