Samsungs kommende ISOCELL kamera får 3D-effekt

Den sydkoreanske tech-gigants nye kameramoduler kan registrere dybde, når de tager et billede.

Samsungs kommende ISOCELL kamera får 3D-effekt

Samsung kunne denne uge fremvise et nyt kamera-subbbrand, ISOCELL, som giver indikationer om, hvad den kommende Galaxy Note 8 vil byde på af kameramuligheder. Det skriver Sammobile.

I dokumentationen til de nye ISOCELL-sensorer viser Samsung hvordan nye teknologier tages i brug, til at give kameraet mulighed for at registrere dybde, zoome og opnå nye niveauer for lavtlysoptagelser.

Se også:  Her er Samsungs første mobil med dobbeltkamera

Særligt dybderegistreringen er interessant, da den giver muligheder for at skille for- og baggrund fra hinanden, hvilket muliggør ’portræt-mode’ i lighed med den Apple og Huawei i dag benytter i deres toptelefoner.

Verserende rygter omkring den kommende Galaxy Note 8 phablet peger derfor på at kameraet vil råde over et dobbeltmodul med ISOCELL-teknologi, hvor et 12 og et 13 megapixels modul i samspil vil give portræteffekter samt 3x zoom.

Hidtil har Samsung benyttet sig af et miks af egne og Sony-kameraer i deres nuværende toptelefoner. Med ISOCELL-satsningen kan Samsung dog tage et skifte mod udelukkende at benytte egen teknologi i deres kommende topmobiler.

Læs også:  Samsung Galaxy Note8 – pris og tilgængelighed ude