Shiftcam – en seksløber til iPhone-kameraet

Med det nystartede kickstarter-projekt Shiftcam får du masser af fotomuligheder.

Shiftcam – en seksløber til iPhone-kameraet

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Selvom dobbeltkameraer så småt vinder indpas på mobilerne, kan der altid være et behov for at kommer tættere på eller rykke sig længere væk fra motivet.

Skulle det behov opstå, vil du være godt bevæbnet med selskabets Shiftcams nyeste påfund: et fotocover som gemmer på seks forskellige forsatsoptikker til mobilen.

Shiftcam 2.0 er bygget op omkring en skinne med 2 gange 3 optiker som kan tilbyde henholdsvis 2x tele, 20x makro, 10x makro, 120 graders vidvinkel- samt 180 graders fiskeøje-optik.

Modulet skydes op på det dertil beregnede cover og kan pakkes væk, når det ikke er brug. Shiftcam 2.0 passer til iPhone X, 7 Plus/8 Plus med seks optikker. Til iPhone 7/8 byder Shiftcam 2.0 kun på fire forskellige forsatser.

Se også:  Nye billeder: Her er Huawei P20 med tre bagkameraer

Shiftcam prolens
Shiftcam Pro. Foto: Kickstarter.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Pro-lens til de indviede

Ønsker du at opnå den bedst mulige kvalitet i dine optagelser, kan Shiftcam coveret i stedet udstyres med de mere ambitiøse ProLens forsatser.

Her er optikerne væsentligt større, men også det skarpere. Her kan der vælges mellem fem forskellige udvidelser: en tele-, en vidvinkel-, en 238 graders fiskeøje- samt makro- og telemakroforsatser.

Priserne begynder fra omkring 290 kroner for seks-i-en løsningen, men løber op i små to tusinde kroner for et kit med samtlige pro-optiker.

Som med de fleste Kickstarter-projekter, skal du væbne dig med tålmodighed, før enheden leveres. De første leverancer er her sat til en gang i maj måned.

Du kan læse mere om mulighederne i Shiftcam på selskabets Kickstarter-side

Se også:  Exolens Pro – en Zeiss-superoptik til iPhone 7

Seneste nyt om Kamera- & videoteknologi