Xiaomi 12 Pro: Et kig på det fremragende kamera

En af de rigtig gode ting ved Xiaomis nyeste flagskibstelefon er kameraet. I denne video tager vi et kig på kameraet og dets funktioner i Xiaomi 12 Pro.

Blandt de vigtigste kvaliteter, når der købes ny mobiltelefon, er kameraet. Er kvaliteten af kameraet ekstra vigtigt, skal man typisk gå efter topmodellerne, der er udstyret med nyeste hardware og funktioner. Og det bringer os til Xiaomis seneste flagskibstelefon, der byder på deres bedste kamera nogensinde, og et af de bedste på markedet lige nu. I videoen herover tager vi et kig på Xiaomi 12 Pro og dens imponerende kamera.

Læs også: Test af Xiaomi 12 Pro

Kameraet i Xiaomi 12 Pro

Xiaomi er denne gang gået væk fra en stor 108 megapixel sensor og har satset på en mindre 5o megapixel Sony IMX707-sensor, med store pixels, pixel binning og OIS. Der sidder også et dedikeret kamera til telefoto og portræt på bagsiden, der giver op til 2x optisk zoom. Det tredje, og sidste kamera bagpå, er et ultravidvinkelkamera. Alle tre sensorer er på 50 megapixel og af en høj kvalitet. Xiaomi 12 Pro kan optage video i op til 8K ved 24 fps med HDR.

Foran sidder et 32 megapixel kamera, der optager video i op til fuld HD ved 60 fps.

Xiaomi 12 Pro er udstyret med spændende funktioner og kunstig intelligens, der leverer fotos og video i høj kvalitet. ProFocus identificerer og sporer objekter i bevægelse, for at mindske risikoen for, at et billede bliver sløret, eller at fokus går galt. Ultra Night Video giver nye muligheder, for at optage atmosfæriske film i svagt lys. Der er også et væld af redigeringsfunktioner at opdage i AI-kameratilstand, såsom Parallel World, Freeze Frame Video og Magic Zoom.

Se også: Billigste pris på Xiaomi 12 Pro