Afstemning: Kunne du finde på at købe en Huawei med HongMeng OS fremfor en Android-enhed?

Det er tid til vores ugentlige afstemning, som i denne uge igen handler om Huawei. Kunne I finde på at købe den første Huawei med HongMeng, når den angiveligt rammer butikkerne i oktober?

Afstemning: Kunne du finde på at købe en Huawei med HongMeng OS fremfor en Android-enhed?

Det er endnu engang blevet fredag, hvilket betyder, at det er tid til en afstemning. Med nyheden om, at Huawei har søgt om at få varemærkeregistreret deres styresystem, HongMeng, er det nærliggende at spørge vores læsere om I vil tage chancen med det nye styresystem.

Læs også: Huawei har ansøgt om at varemærkeregistrere deres styresystem

Ifølge Huawei selv, så vil det nye styresystem komme til telefoner, tablets, ure, biler og smart-TV, hvilket burde give mulighed for at Huawei kan opbygge et fornuftigt økosystem. Derudover skulle HongMeng også være fuldt kompatibelt med alle Android-applikationer, så man som forbruger ikke kommer til at mangle en masse af de apps, vi efterhånden er så afhængige af.

Der er selvfølgelig stadig nogle gråzoner hist og her. En bekymring kunne være Facebooks nylige forbud mod at Huawei forudinstallerer deres apps på fremtidige telefoner. Det er selvfølgelig ikke svært at installere Facebook eller Instagram manuelt, men man kan frygte, at forbuddet vil betyde, at Facebook ikke vil tillade deres apps at blive hentet fra Huaweis egen butik, App Gallery.

Læs også: Facebook blokerer for forudinstallerede apps på fremtidige Huawei-telefoner

Kunne I alligevel finde på at købe en Huawei-telefon, når de til oktober angiveligt er klar med den første HongMeng-enhed?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...