Android 7.0 Nougat – her er Huaweis opdateringsplaner

Disse Huawei-smartphones får snart Googles nyeste Android version. To 2015-topmobiler er ikke med på listen.

Android 7.0 Nougat – her er Huaweis opdateringsplaner

Så er Huaweis opdateringsplaner for Googles nyeste Android-version ude. Nyhedsbloggen Android Authority skriver, at Android 7.0 Nougat kommer til seks aktuelle smartphones i det kinesiske selskabs line-up.

Her lyder det, at modellerne Huawei P9, P9 Plus, P9 Lite, Mate 8 samt Nova og Nova Plus kan se frem til Nougat-opdateringen i første kvartal 2017.

Med opdateringen følger Huaweis nyeste EMUI 5.0 interface som i dag findes i Huaweis Mate 9 Pro. Ud over nyhederne i Android 7.0 får brugere af det nye software glæde af et optimeret interface hvor 90 procent af funktioner maksimalt er to til tre klik væk.

Læs også:  Huawei Mate 9 Pro – Årets stærkeste smartphone [TEST]

Med Android 7.0 følger også splitscreen funktionalitet, et redesign af notifikationsområder samt en række performance- og batteriforbedringer.

Det er værd at bemærke, at to topmobiler fra selskabet ikke er inkluderet i opdateringsplanerne: Huawei P8 og Mate S.

Vil du undersøge, hvorvidt en ny systemsoftware er klar til din Huawei mobil – kan du besøge denne hjemmeside, og der se om der er tilgængelige opdateringer til netop din Huawei eller Honor-smartphone.

Se også: Android 7.1 Nougat er nu officiel: Her er nyhederne

Mere om sagen

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 30/11/2016 fulgte vi op med et indlæg omkring emnet Disse mobiler kommer i december – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.