Avis: Pokémon GO kommer til Europa ‘om få dage’

Glæd jer, Pokémon GO-fans: Om få dage kan det super-populære spil blive lanceret i Europa, lyder det fra avisen Wall Street Journal.

Avis: Pokémon GO kommer til Europa ‘om få dage’

Pokémon GO – det nye og pludseligt ekstremt populære spil til iPhone og Android-smartphones – kan være lige om hjørnet i Europa og Danmark. Indtil videre er spillet nemlig kun tilgængeligt i USA, Australien og New Zealand, hvilket allerede har resulteret i store overbelastninger af serverne.

Den ofte velinformerede avis Wall Street Journal mener dog at vide, at firmaet bag spillet, Niantic, og The Pokémon Company gearer op til en fortsat udbredelse af spillet.

Der er på ingen tid opstået ekstrem meget hype om det nye Pokémon GO-spil, hvilket har fået Nintendos aktie til at stige intet mindre end 25 % svarende til forøgelse af firmaets værdi på 50,5 mia. kroner.

Læs også: Spillet Pokémon GO er nu ude til iOS og Android

Ifølge avisens kilde vil Nintendo og Niantic ride på den pludselige bølge af succes og åbne op for adgang til spillet i Europa og Japan. Det skriver 9to5mac. Oprindeligt var det Nintendos plan kun at vente få dage med at udrulle Pokémon GO til øvrige dele af verden, men det satte serverproblemerne en stopper for.

Nu forlyder det altså, at Nintendo trods dette giver det et forsøg. Det er som bekendt endnu ikke bekræftet af Nintendo selv, men Mobilsiden.dk holder et vågent øje med kommende meldinger fra spilfirmaet.

Sådan får du Pokémon GO til iOS og Android i Danmark

Selv om Pokémon GO som bekendt endnu ikke er officielt lanceret i Danmark endnu, kan du med få trin få spillet på din iPhone eller Android-smartphone og komme i gang med at jagte Pokémons rundt omkring i din by.

Læs også: Sådan får du Pokémon GO i Danmark til iOS og Android

Det kræver, at du enten installerer appen uden for Google Play-butikken til Android eller skifter dit Apple-id ud med et fra USA, Australien eller New Zealand for en kort stund. Du kan læse guiden til, hvordan du får Pokémon GO i Danmark til iOS og Android her.

Det sidste nye i sagen

Vores redaktion har fulgt op på historien. mobilsiden kunne ikke lade være. 8/9/2015 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel der drejer sig om Nyt Apple TV – Skal den være din nye spillekonsol?Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..