evleaks afslører knivskarpt billede af OnePlus 6

Twitter-tipsteren evleaks har delt et knivskarpt billede af den kommende OnePlus 6, som får et helt nyt design og en bagside i børstet metal-finish.

evleaks afslører knivskarpt billede af OnePlus 6

Der er endnu nogle måneder til OnePlus 6 ventes at blive præsenteret, men ikke desto mindre er der tradtionen tro dukket billeder og oplysninger op længe før tid. En af dem, som er med til at afsløre nyt, er den altid velinformerede Twitter-tipster evleaks.

Læs også: OnePlus 6’s teknikblad er lækket

Tirsdag aften har han delt et knivskarpt billede af OnePlus 6, der giver det hidtil bedste indblik i, hvordan det kommende flagskib kommer til at se ud. I et tweet har han delt billedet, efter han lavede en afstemning for at lade Twitter-følgerne afgøre, om han skulle afsløre OnePlus 6.

Det valgte han som bekendt at gøre, så nu er vi noget klogere på, hvordan flagskibet helt præcist kommer til at se ud. I de forgangne år har OnePlus’ smartphones været nærmest en tro kopi af Oppo og vivos smartphones, som er to kinesiske brands ejet af samme firma som OnePlus.

I år ser fremgangsmetoden ud til at være noget anderledes. Ud fra evleaks’ billede at dømme ser OnePlus 6 i hvert fald ikke ud til at være lige så identiske med henholdsvis Oppo R15 og vivo X21, som det har været tilfældet i 2017 med OnePlus 5TOppo R11S og vivo X20.

Læs også: De måske første billeder af OnePlus 6 er lækket

Faktisk ser billedet af OnePlus 6 ud til at stemme overens med de to hands on-billeder, der blev lækket i slutningen af februar. På daværende tidspunkt var der intet til at bekræfte ægtheden af billederne, men efter evleaks’ afsløring tirsdag aften kan der ikke være nogen tvivl om, hvad vi får at se i år.

OnePlus 6
Et udsnit af OnePlus 6. Foto: Twitter.com (@evleaks)

Nyt design og metalbagside i børstet metal-finish

På billedet er det mest iøjnefaldende den nye finish på bagsiden. Det er ud fra billedet vanskeligt at vurdere, om der rent faktisk er tale om ægte børstet metal eller bare koksgrå plastik, der har finishen af børstet metal. Umiddelbart ser det mest ud til at være en form for plastik med en tekstur lidt i stil med OnePlus’ covers.

Det ser i hvert fald noget anderledes ud end det matte metal, der har været at finde på OnePlus 3, 3T, 5 og 5T. Det kan også være, at der blot er tale om en af flere varianter, for det tidligere lækkede billeder viser en sort blank bagside.

Billedet viser også, hvordan de forskellige elementer på bagsiden ser ud. Her kommer den til at afvige en del af Oppo R15 og vivo X20, som har kameraerne placeret samme sted som OnePlus 5 og 5T. På den kommende OnePlus 6 får kamerasensorerne plads ovenover hinanden, og de sidder ikke længere i venstre side, men i midten ovenover fingeraftrykslæseren.

Netop dette bør indikere, at OnePlus 6 ikke får fingeraftrykslæser indbygget i skærmen. Det er dog en mulighed, at der både er fingeraftrykslæser på bagsiden og indbygget i skærmen, ligesom Huawei har gjort med den nye Mate RS. Det må dog anses som relativt usandsynligt, da det vil øge prisen unødvendigt meget.

Læs også: Firmware afslører: OnePlus 6 får et hak i skærmen

Et kig på bunden afslører også flere interessante ting. Først og fremmest ses det tydeligt, at OnePlus har en ny ramme af metal, som minder mere om den, der sidder i OnePlus 3 og 3T. I bunden ses det, at der fortsat er et hul i rammen til tilslutning af 3,5 mm jackstik. OnePlus har altså ikke i sinde at fjerne porten ligesom flere andre smartphoneproducenter. Og, ikke overraskende, er en USB-C-port i bunden.

Ud fra de tidligere lækkede billeder ved vi, ar OnePlus 6 også får et hak i skærmen ligesom de fleste andre nye topmodeller. Det er endnu uvist, hvornår telefonen præcist bliver præsenteret, og der er heller ingen priser ude endnu.