Få 3 måneders Spotify Premium for kun 9 kroner

Spotify lokker igen med 3 måneders adgang til Spotify Premium for kun 9 kroner til at starte det nye år med alle dine yndlingssange.

Få 3 måneders Spotify Premium for kun 9 kroner

Den svenske streamingtjeneste Spotify gentager succesen fra sidste år. Lige nu kan du nemlig slå til og få 3 måneders adgang til Spotify Premium for blot 9 kroner.

Hvis du hører blandt de mange, der fortsat benytter den gratis udgave af Spotify med reklamer imellem numre, er det altså nu en oplagt mulighed for at prøve Spotify Premium.

Du får her mulighed for at downloade sange til offlinebrug, ligesom du kan afspille enhver sang fra play- og toplister, springe et ubegrænset antal sange over – og så slipper du naturligvis også for reklamerne.

Læs også: Nyt Apple-forslag om højere royalties vil gøre ondt på Spotify

Det eneste du skal gøre er at klikke her, hvorefter du enten skal logge ind eller oprette dig som bruger. Som altid med sådanne tilbud skal du være opmærksom på, at abonnementet fortsætter til normal pris (99 kroner om måneden) efter de 3 måneder. Derfor skal du huske at opsige det igen, hvis du kun ønsker at prøve streamingtjenesten i de 3 måneder for 9 kroner.

En anden ting er, at tilbuddet ikke gælder, hvis du tidligere har haft Spotify Premium, lige som brugen af andre tilbud (eksempelvis en Chromecast-kampagne) kan betyde, at du ifølge betingelserne ikke er berettiget til tilbuddet. Sidste chance for at gøre brug af tilbudet er den 1. januar 2017.

For at få fuld udbytte af Spotify Premium kan du downloade appen til både Android, iOS og Windows Phone, hvor du får fuld adgang til hele musikkataloget, playlister, offlineafspilning m.m.