Nu ruller Android 7.0 Nougat ud til One M9 i Danmark

HTC ruller nu officielt Android 7.0 Nougat ud til ejere af One M9 i Danmark, mens Nougat til HTC 10 stadig er forsinket grundet en fejl.

Nu ruller Android 7.0 Nougat ud til One M9 i Danmark

For en uge siden begyndte HTC officielt udrulningen af Android 7.0 Nougat til HTC 10, men den blev dog bremset allerede to dage efter på grund af en fejl. Samtidig modtog et fåtal af One M9-ejere også opdateringen, men der var endnu ingen officiel melding fra HTC om Nougat til netop One M9.

Læs også: Android 7.0 Nougat til HTC 10 bremses og udskydes til februar

Den er først kommet i går den 2. februar fra HTC’s produkt- og serviceansvarlige, Graham Wheeler. På Twitter melder han nu ud, at ejere af One M9 i Europa (og dermed også Danmark), Tyrkiet og Sydafrika kan glæde sig over at modtage Android 7.0 Nougat.

Dertil tilføjer han i endnu et tweet, at opdateringen bør ramme endnu flere lande i løbet af de kommende dage. Hvis den derfor ikke allerede er tilgængelig på din One M9 ligesom hos Mobilsiden-læser Mads T. (se nedenstående billede), er det blot et spørgsmål om at give det et par dages yderligere ventetid.

Opdateringen ruller nemlig ud i etaper, så den kan bremses hurtigt uden at ramme for mange brugere, hvis der skulle vise sig at være fejl – noget der blev nødvendigt med opdateringen til HTC 10.

HTC One M9
Sådan ser det ud, når den 1,27 GB store opdatering er klar til One M9. Foto: Fb.com/mobilsiden (Mads T.)

Hvis du har en One M9, tjekker den automatisk i baggrunden for nye opdateringer, men du kan også foretage et manuelt tjek ved at gå ind i Indstillinger » Om » Softwareopdateringer.

Læs også: Har du fået Android 7.0 Nougat på din Android-mobil? [AFSTEMNING]

Dagens nyhed betyder, at det faktisk er den et år ældre topmodel One M9, der modtager Nougat-softwaren før sidste års HTC 10-topmodel. Herefter er det formentlig også slut med opdateringer til One M9, da den så har været understøttet i to år efter udgivelsen tilbage i marts 2015.