Nye YouSee-abonnementer inkluderer kæmpe datapakker

YouSee udvider abonnementssortimentet med løsninger med op til 1.000 GB mobil data.

Nye YouSee-abonnementer inkluderer kæmpe datapakker

Kniber det med at få datapakken til at strække, når der streames og surfes på farten, vil YouSees nyeste dataabonnementer muligvis være løsningen. Med op til 100GB og 1000GB inkluderet data, til henholdsvis mobil og mobilt bredbånd, skulle der være data nok til de datahungrende brugere derude.

De nye pakker er en konsekvens af danskernes stødt stigende dataforbrug. Et forbrug som ifølge Energistyrelsens statistik er steget med 50 pct. fra første semester 2016 til første semester 2017. Samme tendens er set i forbindelse med brugen af YouSees TV og Film-app som oplever tilsvarende vækstrater.

”I takt med det voksende dataforbrug og et støt stigende forbrug af streamingtjenester, også på farten, sætter danskerne mere pris på et kvalitetsnetværk med høje hastigheder. Vi kan derfor se, at YouSee i stigende grad tiltrækker kunder med et stort forbrug af data, og for at imødegå den efterspørgsel lancerer vi nu de her nye pakker med masser af data,” siger YouSees mobildirektør Kasper Ørtvig og tilføjer, at YouSee’s mobilnetværk tre år i træk er kåret som Danmarks bedste og derfor ikke får problemer med kapaciteten, selvom man nu lancerer både mobilpakker og mobilt bredbånd med store datamængder.

Se også:  TDC og YouSees netværk igen kåret som landets bedste

Med den store mobilpakke følger altså 100GB data, med mulighed for datadeling, samt fri tale og SMS. I udlandet følger 15GB EU-roaming og 1GB rejsedata i udvalgte lande udenfor EU (Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Grønland, Færøerne, Australien, New Zealand). Mobilpakken inkluderer samtidig fri streaming af YouSee Musiks kartotek med over 30 mio. numre.

Mobilpakken koster 399 kr. per måned – andre familiemedlemmer kan dog få samme abonnement til yderlige 139 kr. per måned. Du kan læse mere om abonnementet her.

Foretrækker du mobilt bredbånd introducerer YouSee samtidig en 1000GB pakke som inkluderer en lånemodem til 449 kr. per måned. Du kan læse mere om abonnementet her.

Læs også:  YouSee går i gang med Hybrid Bredbånd