OnePlus 5T udkommer i ny farve på tirsdag

Næste uge vil OnePlus udkomme med et næsten nyt look

OnePlus 5T udkommer i ny farve på tirsdag

Har du forelsket dig i OnePlus’ særlige Star Wars Edition særlige hvide finish, og vil du helst være fri for Star Wars logoet, er den kommende OnePlus 5T sandsynligvis mobilen for dig.

Fra tirsdag næste uge, vil en ny ’Limited Edition’ af OnePlus 5T udkomme, den såkaldte ’Sandstone White’ edition.

Mobilen vil være identisk med Star Wars telefonen, men vil altså leveres uden den særlige æske, cover og Star Wars branding på mobilen og de dedikerede Star Wars-temaer på hjemmeskærmen. Den karakteristiske røde notifikationsknap vil også være at finde på Sandstone edition.

Se også:  Her er OnePlus 5T med hvid Sandstone-bagside

OnePlus 5T Sandstone White
Foto: OnePlus.net

Meget tidskrævende

Med sit nyt ydre vrages metalbagsiden for en plastbagside med sandstensfinish. Her bedyrer OnePlus, at det er en tidskrævende proces at fremstille den hvide bagside, hvor plasten males og bages flere gange indtil den helt rette finish opnås.

Prismæssigt bliver telefonen dog billigere end Star Wars-varianten, med en pris der vil matche den sædvanlige 8GB version af OnePlus som i dag føres til 4.299 kroner – to hundrede kroner mindre end Star Wars modellen.

Indvendigt vil Sandstone White 5T’eren byde på samme specifikationer som sin søstermodeller – den vil dog ikke udkomme i den mindste variant med 6GB RAM og 64GB lagerplads.

Læs også:  OnePlus 5T udkommer i Star Wars Limited Edition