Rygte: OnePlus dropper OnePlus 4

Næste mobil fra kinesiske OnePlus vil ifølge nye rygter blive en 5’er frem for en 4’er, og den vil komme med en helt ny bagside.

Rygte: OnePlus dropper OnePlus 4

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det er ikke længe siden at kinesiske OnePlus lancerede deres nye mobil OnePlus 3T, der kommer med et par småforbedringer i forhold til 3’eren, dog uden at ændre på selve udformningen af mobilen – lidt ligesom Apple gør det med f.eks. deres iPhone 6 og 6S.

Derfor skulle man også umiddelbart tro, at næste års mobil fra de selvudnævnte flagskibsdræbere vil få navnet OnePlus 4, men her skal man formentlig tro om igen.

De seneste rygter går nemlig på, at OnePlus næste år vil springe version fire over og i stedet lancere en OnePlus 5, idet 4 er et ulykkestal i hjemlandet. Det beretter Phone Radar.

Se også: OnePlus 3T – Fortsat et fantastisk køb [TEST]

Udover spekulationer om navnet, så bringes der også lidt nyt om et nyt design og byggemateriale.

Angiveligt vil OnePlus 5 få en keramisk bagside, der er det samme materiale den lidt mindre OnePlus X også har.

Læs vores test: OnePlus X: Årets budgetmobil – næsten [TEST]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

De seneste to mobiler var eller også nye i deres materiale, idet de erstattede det specielle sandstone-material med en aluminiumsbagside.

Derudover rygtes det, at OnePlus 5 vil få en 5,5 tommer QHD-skærm med AMOLED, en Snapdragon 835 chip og 6 GB RAM.

Ideen med at springe tallet 4 over er set før fra de asiatiske mobilproducenter. Vi så det f.eks. også hos Sony, hvor efterfølgeren til Xperia Z3 hed Z3+ i stedet, og Vivo V5 efter deres V3 model.

Se denne: Android 7.0 Nougat til OnePlus 3 klar som beta

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni