Sådan forventes OnePlus 7T at se ud

OnLeaks har delt konceptbilleder af OnePlus 7T med et cirkelformet tredobbelt kamera.

Sådan forventes OnePlus 7T at se ud

OnePlus 7 er ikke mere end 4 måneder gammel, men allerede nu begynder dens efterfølger at vise sig frem på nettet. Igen har den troværdige og travle tipster OnLeaks været på spil og fremviser konceptbilleder af den kommende OnePlus 7T.

OnePlus 7T, og altså ikke OnePlus 7T Pro, forventes stadig at have en notch i skærmen, men bagsiden har fået nyt design, lidt lignende hvad vi har set på lækkede billeder af Huawei Mate 30 Pro. Bagsidens kamera bliver nemlig cirkelformet og vil denne gang indeholde et kamera mere end i OnePlus 7, altså hele tre af slagsen.

Man kunne fristes til at tro, at OnePlus 7T arver kameraet fra OnePlus 7 Pro, men det er rent gætværk. Motoren i modellen bliver den nye Snapdragon 855+, den overclockede udgave af Snapdragon 855, kombineret med mindst 8GB RAM.

OnePlus 7T
OnePlus 7T konceptbillede. Foto: OnLeaks

OnePlus 7T McLaren “Senna” Edition

Der skulle angiveligt være hele tre modeller i vente denne gang: En “normal” OnePlus 7T, en OnePlus 7T Pro topmodel og en specialudgave McLaren Senna Edition specialudgave – en efterfølger til OnePlus 6T McLaren Edition.

Det forventes at de nye OnePlus 7T-modeller bliver lanceret sammen med OnePlus TV i næste måned.

OnePlus 7T
OnePlus 7T konceptbillede. Foto: OnLeaks