Samsung forklarer: derfor er Oreo til S8 forsinket

Der er en god grund til, at Samsung trak deres Android 8.0 opdatering til Samsung S8 tilbage.

Samsung forklarer: derfor er Oreo til S8 forsinket

Samsung S8-ejere nåede kun at have nogle få dage, hvor den nyeste systemsoftware med Android 8.0 Oreo ombord kunne hentes.

Og så trak Samsung stikket.

I Danmark gik download-festen i gang i mandags, men fra onsdag morgen standsede Samsung udrulningen af den nye software.

Samsung forklarer dog nu, hvorfor nødbremsen måtte hakkes i. En fejl i opdateringsfilen med det ildevarslende navn ’G950/G955-FXXU1CRAP’ kunne forårsage, at telefonen kunne slukke og genstarte i utide.

Læs også:  Samsung trækker Samsung S8 Oreo-opdatering tilbage

I en officiel kommentar til netmediet Sammobile, udtrykker en Samsung-talsperson det således:

”Efter at et begrænset antal af tilfælde med uventede reboots fra Android 8.0 Oreo-opdateringen, har vi valgt at sætte udrulningen i bero. Vi er i færd med at fejlfinde problemet internt for at minimere antallet af tilfælde med utidige genstarter og vil genoptage udrulningen så snart som muligt.”

Et fix er altså på vej, Samsung giver dog ikke nogen tidsramme for hvornår Oreo-opdateringen vil genoptages.

Med i den store opdatering følger nyhederne fra Googles Android 8.0, herunder en ny, mere finkornet kontrol over notifikationer samt forbedringer i både ydelse og driftstid. Den nye Samsung Experience 9.0 inkluderet et nyt tastatur, nye emojis, forbedringer til Bixby og meget andet.

Har du allerede modtaget opdateringen til din Galaxy S8 eller S8+ vil din mobil fortsat fungere, men altså med risiko for, at den genstarter i utide.

Se også: Her er alle nyhederne i Android 8.0 Oreo