Samsung inviterer til event den 10. april

Samsung fik åbenbart ikke afsløret nok til seneste Unpacked og inviterer derfor til nyt event den 10. april. Måske ny A-serie på vej.

Samsung inviterer til event den 10. april

Samsung netop præsenteret nye modeller i deres flagskibserie, men er allerede nu klar med næste invitation. Eventet bliver afholdt den 10. april i Bangkok, Milano og São Paulo. Titlen for eventet skriver “A Galaxy Event”, hvilket ikke umiddelbart afslører meget. Men bytter man lidt om på ordene, så bliver det til “Galaxy A event”. 

Det har tidligere været rygtet at Samsung var på vej med en helt ny Galaxy A-serie, og med denne indbydelse kan vi næsten bekræfte det. Det menes at Samsung til eventet vil løfte sløret for topmodellen i serien, Galaxy A90.

Samsung har delt invitationen på Twitter:

Galaxy A90 fri for skærmafbrydelser?

Kigger vi på rygter igen, så skriver de om en Galaxy A90 uden notch eller “hul i skærmen”, som man ser det på Galaxy S10. Der skulle nemlig udelukkende være skærm. Og kigger man efter i ovenstående video, så ser det ud til at bekræfte det. Hvor frontkameraet bliver gemt er uvidst, men det kunne være en OnePlus 7-lignende løsning.

Samsung Galaxy A90 får ikke samme high-end chipsæt som Galaxy S10, men den forventes stadig at få en af de hurtigere af slagsen. Måske chipsættet fra sidste års Galaxy S9 kunne være en mulighed? Det ved vi om cirka tre uger.

Læs også: 8 tips til din Samsung Galaxy S10