Spar tid med et mobilt lønsystem

Der er tid at spare, hvis man klarer lønnen på farten. Det kan lade sig gøre med et lønsystem på mobilen.

Spar tid med et mobilt lønsystem

Selvstændige kan nok nikke genkendende til den tilbagevendende opgave, der skal udføres, hvis medarbejderne skal have sin månedlige løn. Den kommer ikke altid belejligt, for enten skal det gøres i arbejdstiden, når man ellers har andre opgaver, som kan synes vigtigere, og ellers skal man tage sig af det hjemme foran computeren.

Der er gode nyheder til dem, der ikke har opdaget det endnu, men det er allerede muligt at udarbejde lønsedlerne overalt med et lønsystem til mobilen. Det vil frigøre tid til at udføre det daglige arbejde, ligesom det giver mere tid til familien, når man er hjemme.

Apps til at klare lønsedlerne er en naturlig udvikling, der følger af smartphones, som har haft sine faste pladser i danskerne lommer, og som borddekoration ved spisetid, i over et årti. Med udvikling af øget websikkerhed og nye cloud-løsninger, er det derfor også naturligt, at bogholderiet flytter ind på mobilen.

Læs også: Hvilket teleselskab dækker bedst? Få svaret her.

For både den selvstændige og bogholderen er det samtidig lettere at finde rundt i skat, ATP, pension, feriepenge mv., da dette automatisk udregnes og sendes afsted til de rigtige instanser. Da en app i sin natur er bygget til at fungere online, taler den sammen med lønsystemet overalt. Derfor vil de ændringer man foretager, blive gemt online, så længe man har adgang til et datanetværk af den ene eller anden type.

I flere tilfælde kan man endda få mulighed for, at medarbejderne selv registrerer den tid, de har brugt på deres opgaver. Disse indtastninger ryger så direkte ind i systemet, og gør mængden af indtastninger endnu mere overskuelig.

Bedre tid og overblik giver færre fejl

Med muligheden for at udføre arbejdet lige når det passer en bedst, løsner det op for at der opstår færre fejl, når lønnen skal udarbejdes. Det kan være svært at få et overblik, hvis lønsedlerne skal klares midt i et stort projekt på arbejdet, eller mens ungerne derhjemme spørger om det ene og det andet.

Manglende koncentration eller træthed midt i arbejdstiden samt mange manuelle indtastninger, står typisk for de fejl, der kan opstå ifm. udarbejdelse af lønsedlerne. Disse problemer vil man altså kunne minimere med et system, der kan automatisere lønnen, og som man kan benytte hvor som helst, og hvornår man end ønsker det.

Læs også: ARLO PRO 2 – trådløs videoovervågning af hjemmet [TEST]

Det hører ikke til sjældenhederne, at der opstår fejl på lønsedlerne. Således kunne en undersøgelse foretaget af Epinion i 2017 for LO og FTF fortælle, at der i gennemsnit er fejl i hver anden lønseddel.

Et let og overskueligt system, som tilmed klarer beregningerne for en, vil kunne bruges af de fleste. Også af dem, der måske ikke har den største tekniske kunnen. Brugervenlighed og den lave tekniske nødvendige viden det kræver at klare lønsedlerne, mindsker fejl og øger effektiviteten.