Yousee endelig klar med eSIM til mobiler

Nu er også Yousee klar med eSIM til mobiltelefoner. Her kan du se hvilke mobiler Yousee understøtter og prisen for eSIM.

Yousee endelig klar med eSIM til mobiler

Det er knap et år siden Yousee meldte klar med eSIM til Apple Watch og først nu er teleselskabet klar med det elektroniske simkort til mobiltelefoner. Her kan du se hvilke mobiler Yousee understøtter samt prisen på eSIM.

eSIM er ikke som det traditionelle simkort, vi normalt skubber ind i mobilen. Det er en indbygget chip, der sidder i blandt andet smartphones, tablets og smartwatchess og andre typer elektronik. eSIM kan dermed erstatte det fysiske simkort og kan let aktiveres og skiftes digitalt. På den måde behøver man ikke længere at flytte det lille, fysiske simkort fra enhed til enhed, og det er derfor nemmere at skifte til nye enheder, da man elektronisk kan vælge, aktivere og ændre et simkort.

”Vi har oplevet stor interesse omkring den nye eSIM-teknologi hos vores kunder, og derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde eSIM til både Apple Watch og mobiltelefoner og dermed gøre det endnu lettere at være mobilkunde hos YouSee,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Læs også: Her er alle enheder, der understøtter eSIM

Med eSIM kan man tilknytte flere abonnementer til sin mobil, så man f.eks. kan have både et arbejds- og privatnummer på samme telefon. Man kan dog kun have et aktivt eSIM ad gangen på telefonen.

“Med eSIM bliver vores digitale liv lidt lettere, og jeg ved, at mange af vores kunder har set frem til at kunne benytte det indbyggede simkort. Da vi i stigende grad bruger mobiltelefonen til alle former for kommunikation og også som for eksempel betalingsmiddel, har det være vigtigt for os at få integreret et højt sikkerhedsniveau i vores nye eSIM-produkter, inden vi lancerede dem,” siger Jacob Mortensen.

Læs også: Spørgsmål og svar om eSIM – Sådan fungerer det

Disse mobiler benytte eSIM fra YouSee

  • Samsung Galaxy Fold / SM-F900F
  • Samsung Galaxy S20-serien
  • iPhone XR
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone SE 2020
  • iPad 10’2

Vi har spurgt til om andre mobiltelefoner med eSIM også er kompatible med Yousees eSIM. Senere på året forventer Yousee at lancere eSIM til Samsungs Galaxy Watch-smartwatch.

Alle mobilkunder hos YouSee kan opgradere til eSIM på ’Mit YouSee’. Nye mobilkunder kan vælge om de ønsker et fysisk simkort eller eSIM, når de opretter et abonnement. eSIM hos Yousee koster ikke ekstra.

Se også: Mobilabonnementer på TDCs netværk

Det videre forløb om esim

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 27/4/2020 gik vi videre med en vinkel omkring Teleselskabet 3 fjerner gebyr på eSIM – Læs videre her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.