Afstemning: Bruger du trådløs opladning?

Tilbage i 2017 var vi bange for at trådløs opladning ville dø, men det her stadig og måske vinder det alligevel frem? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Bruger du trådløs opladning?

Opladning af mobilen – det er en kedelig tjans, men også nødvendigt. Og som regel skal det endda gøres dagligt. Der er flere måder at få klaret opladningen på, som heldigvis i dag kan overståes meget hurtigere end for nogle år siden. Men der er i nogle mobiler også mulighed for trådløs opladning, som faktisk kan være en ganske smart løsning. Bruger du trådløs opladning? Deltag i vores afstemning nederst i artiklen.

Læs også: Disse mobiler har hurtig trådløs opladning

For ikke længe siden tog opladningen af mobilen nærmest evigheder, men i dag kommer rigtig mange telefoner med en såkaldt hurtig oplader. Her skal man dog stadig fumle rundt med et kabel, som man med den trådløse opladning helt kan undgå.

Dog har den trådløse opladning haft svært ved at vinde frem. Tilbage i 2017 spurgte vi vores læsere, om den trådløse opladning var død. Her mente størstedelen (47 procent), at det nok skulle brede sig. Springer vi frem til 2018, så spurgte vi om jeres mobiler skulle være udstyret med trådløs opladning, hvor svaret var et “måske. Nu er vi i 2020 og hvad er status nu?

Den trådløse opladning kan nu findes flere steder, selv i byer og parker. Men det er stadig en teknologi, som er forbeholdt de dyrere mobiltelefoner. Nyeste udvikling er nu, at den trådløse opladning endelig begynder at få fart på, og den hurtigste af slagsen er ikke langt fra kablet opladning.

Læs også: Tre gode trådløse opladere

Men hvad med jer? Bruger i trådløs opladning? Afgiv din stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...