Apple har testet og afvist fingeraftrykslæser i skærmen på iPhone

Fingeraftryksscanner er standard i mange Android-telefoner, men Apple er stadig ikke tilfreds med teknikken - iPhone 13 får den ikke.

Apple har testet og afvist fingeraftrykslæser i skærmen på iPhone

Hvis man satte næsen op efter en fingeraftryksscanner under skærmen, som vi ser på mange Android-telefoner i dag, på den kommende iPhone 13-serie, så bliver man skuffet. I hvert fald hvis vi skal tro Mark Gurman, der er tæt på Apple.

Ingen fingeraftryksscanner bygget ind i skærmen på iPhone 13

Apple skulle have test testet skærme med indbygget fingeraftrykslæser, men testene lader ikke til at være gået som forventet og håbet. I stedet vil Face ID blive indbygget i skærmene på fremtidige high-end-modeller som iPhone 14. Billigere modeller vil måske holde sig til det notch-lignende ansigtsskanningssystem.

Ming-Chi Kuo er en anden kendt analytiker og tilbage i juni hævdede han, at Apple vil bruge fingeraftrykslæsere under skærmen til 2022-generationen. Måske var Apple ikke tilfreds med, hvordan en sådan sensor fungerede under test, hvilket fik dem til at ændre kurs – der er masser af tid til at færdiggøre iPhone-designene til næste år.

Se også: Priser på iPhone 12

Andre rygter om skærmen

Når vi nu taler om de rygtede ændringer af iPhone-skærme, forventes iPhone 13-familien at få Always On-tilstand, inspireret af Apple Watch.

13-serien vil få et mindre hak og 120 Hz opdateringsfrekvens, den sidste del er sandsynligvis forbeholdt Pro-modellerne. Det bliver iPhone 14-generationen, der tilføjer 120 Hz LTPO-paneler til alle medlemmer af familien.

Mini-modellen forsvinder sandsynligvis næste år, så analytikere forventer at se to 6,1″ enheder ( standard og Pro) og to 6,7″ enheder (Max og Pro Max).

Se også: Nyheder om iPhone 13

Mere til fortællingen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. Daniel Søgaard Hald har bragt sagen videre. 19/8/2021 fulgte redaktionen op med historien; Apple Watch Series 7: Lanceringsdato, funktioner og design – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om temaet her..