Apple: iPhone XR er en storsællert

Apple svarer nu tilbage på rygter omkring iPhone XR, som antyder at den ikke sælger godt.

Apple: iPhone XR er en storsællert

I sidste uge skrev The Wall Street Journal om Apple der kæmpede med at få solgt flere iPhone XR. Faktisk gik det så dårligt med salget, ifølge WSJ, at Apple havde skåret ned på bestillinger fra deres leverandører. Men Apple svarer nu tilbage på rygterne og WSJ’s artikel.

Greg Joswiak, der er vicepræsident i Apple, svarer nu tilbage på rygterne om den dårligt sælgende iPhone XR. Joswiak fortæller at iPhone XR siden lanceringen har været Apples bedst sælgende iPhone. Selv iPhone XS og XS Max er blevet overgået af den nye farvefulde billigere iPhone. Joswiak udtaler:

“been our most popular iPhone each and every day since the day it became available.”

Hvilket er en lidt anden udmelding end rygterne der har floreret den sidste uges tid. Men Joswiak kommer desværre ikke nærmere ind på rygterne i artiklen og giver heller ingen indikation om, hvor mange der bliver solgt.

Test: Apple Watch 4 – Mangler det vigtigste

apple butik
Åbning er seneste Apple butik i USA. Foto: 9to5mac.com

Apples aktier er faldet med 20 procent siden august

Siden deres kvartalsregnskab og lanceringen af deres seneste iPhones , så er Apples aktier faldet med hele 20 procent. Det betyder at Apple ikke længere er mere end 1 billion værd, som de ellers opnåede med 3. kvartals regnskab.

Læs også: Apple præsenterer bedste regnskab for 2. kvartal