Apples iPhone SE 2 bliver alligevel forsinket

Alt tyder på at lanceringen af iPhone SE 2 bliver forsinket. Årsagen til forsinkelsen er ikke svær at gætte: Coronavirussen.

Apples iPhone SE 2 bliver alligevel forsinket

Der har længe været rygtet en lanceringsdato for den næste iPhone SE den 31. marts og salgsstart den 3. april, men på grund af coronavirus bliver den angiveligt forsinket. Godt nok er arvtageren for iPhone SE fra 2016 gået ind i sidste led af produktionen, men Apples leverandører er stadig ramt af coronavirus, hvilket har resulteret i en sløv produktion.

Se også: Priser på iPhone SE

Kommer i første halvdel af 2020

I stedet for en lancering sidst i denne måned, så bliver der nu meldt ud at den i stedet kommer i løbet af første halvdel af 2020. Men disse planer kan stadig nå at ændre sig, hvis coronavirus-udbruddet fortsat sløver produktionen.

Der bliver desuden aflyst messe og events verden rundt lige nu, senest Google I/O, og det er derfor også usandsynligt at Apple skulle afholde et event i den nærmeste fremtid. Alternativt bliver der slet ikke afholdt et event for iPhone SE 2, og der bliver i stedet kun udsendt en pressemeddelelse til den tid.

iPhone SE 2 får high-end indmad

iPhone SE 2, der muligvis også kan få navnet iPhone 9, skal ses som en afløser til iPhone SE, som blev lanceret i 2016. En model som stadig er populær, på trods af flere år på bagen. Afløseren er længe ventet, men skulle nu endelig snart se dagens lys.

Her er tale om en relativ kompakt mobiltelefon, selvom skærmstørrelsen går fra 4 tommer til SE til 4,7 tommer i SE 2. Det er samme skærmstørrelse som på iPhone 8, og det siges endda at iPhone SE 2 får samme design som denne.

Til gengæld vil indmaden se en gevaldig opgradering. Her vil det være Apples nyeste og hurtigste chipset, A13 Bionic, der skal levere hestekræfterne. Sammen med 3GB RAM, minimum 64 GB lagerplads og en pris omkring 3.800 kroner bliver iPhone SE 2 et fristende tilbud for mange.

Læs også: Rapport: Apple kommer med en ny iPhone SE næste år