ASUS Zenfone 10: Ny lille Android-topmodel lanceres snart

I slutningen af juni løfter ASUS sløret for deres nye kompakte Android-flagskibsmobil. Vi tager her et kig på de rygtede specifikationer og funktioner.

ASUS Zenfone 10: Ny lille Android-topmodel lanceres snart

Er du ikke til kæmpestore og ofte uhåndterbare Android-telefoner, men stadig gerne vil have en topmodel med high-end specifikationer, er udvalget desværre meget lille. I slutningen af denne måned lancerer ASUS Zenfone 10, der kan være netop den mobiltelefon du går og drømmer om.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Den mindste Android topmodel

Udvalget af små Android-mobiltelefoner er meget mangelfuldt, både når det gælder topmodeller og de billigere mobiler. Der er Samsung Galaxy S23, Google Pixel 7A og Sonys Xperia 10 V, men med 6,1 tommer skærme, er den næsten en synd at kalde dem for “små telefoner”.

Sidste år lancerede ASUS deres bud på en lille Android-mobiltelefon, Zenfone 9, der bød på indmad fra øverste hylde. Det var en imponerende lille mobil, der var mindre end alle de andre og samtidig havde flagskibsværdige specifikationer. Inden længe er ASUS klar med en efterfølger: Zenfone 10.

Specifikationer på ASUS Zenfone 10?

ASUS Zenfone 10 bliver den mindste topmodel på markedet med Android. ASUS har i forbindelse med den kommende lancering afsløret nogle af detaljerne om den kommende mobil.

Først og fremmest får Zenfone 10 en 5,9 tommer skærm. Den bliver altså mere kompakt end alle konkurrenterne.

Derudover får den er Snapdragon 8 Gen 2-chipset, som er det hurtigste på markedet i dag, og som alle de store konkurrenter også udstyres med.

Når det gælder kameraet, kommer Zenfone 10 med en nyudviklet 6-axis Hybrid Gimbal Stabilizer, der skulle give billeder og videoer fri for rystelser, som også vil give den en fordel ved svag belysning. Den nuværende Zenfone 9 har også optisk stabilisering i kamera, så også dét forventer vi Zenfone 10 har.

Den får også trådløs opladning. Med stor sandsynlighed for den også hurtig kablet opladning. Sidste års model har 30 Watt hurtigopladning.

Til sidst, men ikke mindst, vil Zenfone 10 lanceres i nye farver. Hvilke ved vi ikke endnu.

Se også: Find laveste priser på ASUS-telefoner

ASUS Zenfone 10 lanceres den 29. juni.

Zenfone 10 lanceres den 29. juni

Den nye ASUS Zenfone 10 lanceres den 29. juni. På dagen vil du kunne læse alt om den lille nye mobiltelefon her på mobilsiden.

Se også: Nyeste nyt om mobiltelefoner