Avis: LG G7 afsløres midt i marts måned

LG udskyder afsløringen og lanceringen af næste flagskib, LG G7, med en måned for at få de bedste specifikationer ombord, bl.a. en Snapdragon 845-processor.

Avis: LG G7 afsløres midt i marts måned

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

LG er på vej med den næste topmodel, men det bliver lidt senere end forgængeren, LG G6. Faktisk ser afsløringen af telefonen ud til at finde sted en måned senere end sidste år. Det skriver den sydkoreanske avis ETNews.

Ifølge avisens oplysninger vil lanceringen af topmodellen ske midt i marts måned, og navnet på telefonen skulle blive LG G7, selv om der ellers dukkede oplysninger op fra en anden sydkoreansk avis om, at LG ville finde på et nyt navn til G-serien i år.

Læs også: LG skifter navnet på G-smartphoneserien i år

Med en afsløring midt i marts måned er det altså ikke længere så sandsynligt, at flagskibet bliver præsenteret ved den kommende Mobile World Congress i Barcelona sidst i februar måned, som det ellers har været tilfældet med både LG G5 og LG G6.

Årsagen til den senere afsløring skulle være, at LG i år vil forsøge at tage sig lidt bedre tid for at få de bedste specifikationer ombord frem for at skynde sig og dermed gå på kompromis med teknikbladet. Sidste år forsøgte LG nemlig at få lanceret G6 så hurtigt som muligt med det resultat, at den blev lanceret med den ældre Snapdragon 821-processor frem for den – på det tidspunkt – nyeste Snapdragon 835.

Sådan bliver det altså ikke i år, hvor vi får vi den nyeste Snapdragon 845-processor at se i LG G7. Derudover vil den være udstyret med 6 GB RAM, lyder det. Som noget nyt i forhold til LG G6 vil den kommende topmodel også komme med en OLED-skærm produceret af LG selv. Om det bliver en OLED-skærm fra LG magen til den i LG V30 og Google Pixel 2/2 XL, vides endnu ikke.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Får måske først dansk debut til juni

Ifølge avisens oplysninger vil LG G7 komme til salg i hjemlandet Sydkorea den 20. april, men det er ingen garanti for, at vi får den at se i de danske butikker samme dag

Faktisk er der tværtimod tradition for, at hjemlandet får LG’s telefoner væsentligt tidligere end andre lande. Sidste års LG G6 blev lanceret i Sydkorea den 10. marts og kom først til Danmark den 27. april – altså halvanden måned senere. Det er altså ikke utænkeligt, at vi først får LG G7 at se før i starten af juni måned, hvis der går lige så lang tid mellem lanceringen af LG G7 i Sydkorea og Danmark, som det var tilfældet sidste år.

Seneste nyt om Mobiltelefoner