Bedre end marcipangrisen: Giv en mobil mandelgave

Du behøver ikke at sætte punktum på julens mandeldyst med en marcipangris. Hvad med en hård, mobil pakke i stedet?

Bedre end marcipangrisen: Giv en mobil mandelgave

Du behøver ikke nødvendigvis at sætte punktum på julens mandeldyst med den alt for traditionelle marcipangris. En knitrende hård elektronikgave kan nemlig også skabe glæde resten af året ud.

Mobilisiden.dk giver dig derfor et bud på de bedste smågaver, som kan glæde alt fra hard-core elektronik-nørder til de mindre teknik-interesserede.

Google Cardboard

Virtual Reality lyder dyrt, men er i realiteten uhyre billigt med Googles intelligente papløsning: Google Cardboard.

Den består at et stykke pap, to små linser og to magneter som efter lidt pap-origami kan holde på din smartphone og forvandle den til et VR-headset.

Prisen starter fra en flad 20’er og sniger sig op til et par hundrede kroner, alt efter model.

Se også: Samsung Danmark: VR tager fart i 2016 [WEB-TV]

OnePlus Bullets V2

God lyd fra mobilen eller PC’en er en fornøjelse alle bør have. Oftest koster det, men i dette headset fra kinesiske OnePlus får du en lydkvalitet som snildt tåler sammenligning med langt dyrere headsets.

Prisen er godt stykke under 200 kroner, men vil levere vellyd der vil tilfredsstille alle fra jazz-nørden til rock-entusiasten.

Læs mobilsiden.dks fulde test af Bullets V2, hvor den fortjent får stor ros.

Chromecast

Google Chromecast

Har dit TV ingen smart-funktioner, eller vil du kunne streame serier, film og YouTube på kontoret eller børneværelsets display er Googles Chromecast løsningen.

Det er en lille dongle som du slutter til TV’et eller displayets HDMI-port, og som du derefter styrer via Chromecast-applikationen til at streame alt fra YouTube, ViaPlay, Netflix, DR, TV2, HBO, Spotify og meget mere.

Google Chromecast understøtter både iOS og Android. Den koster 320 kroner på Googles Play Store.

Se også:  De bedste apps til Chromecast [TIP]