Billeder af iPhone 15 Pro viser anderledes design og USB-C port

iPhone 15 Pro ser ud til at få en mere buet skærm og et design, der kan gøre den bedre at holde i hånden - USB-C kommer der også, viser billeder.

Billeder af iPhone 15 Pro viser anderledes design og USB-C port

iPhone 15 Pro forventes at komme ud på hylderne sammen med Pro Max og yderligere to iPhone 15-modeller til efteråret, formentlig i september måned.

Selvom vi endnu kun er halvvejs gennem februar, er de første renderinger / billeder af telefonen allerede dukket op hos 9to5mac. De er CAD-baserede, så der er ikke tale om de mest finpudsede billeder. Det er dog stadig bedre end ingenting.

Se også: Priser på iPhone 14

Renderinger til at skabe udstyr ud fra

CAD-filer er filer, som Apple sender til producenter af tilbehør i Asien inden lanceringen af nye produkter, så tilbehøret kan være klar på hylderne, når de nye iPhones bliver præsenteret og lanceret.

I dette tilfælde siges CAD-filerne bag de nye renderinger at komme fra en kinesisk producent af etuier, der tilsyneladende også er den første producent til at modtager CAD-filerne.

Men lad os se på nyhederne, som vi kan se på billederne. Endelig er det blevet tid til en USB-C port. Vi har hørt rygter om en USB-C port mange gange tidligere, men det lader altså til, at det bliver iPhone 15, der bliver den første generation med den mulighed.

Se også: Test af iPhone 14

Mere buet design og bedre kamera

Designet er også blevet ændret lidt. Rammen er lidt mere kurvet, og glasset ser også ud til at bue ind i rammen. Hvis det viser sig at stemme, bliver telefonen meget enklere at holde.

Kameradelen på bagsiden ser ud til at være tykkere end på iPhone 14 Pro. Det giver et hint om, at der kan være forbedringer på vej på det område, muligvis større sensorer.

Opsætningen af de tre kameraer og LiDAR-scanneren i kameraøen er den samme som på iPhone 14 Pro.

Se også: Hvad koster reparation af iPhone?

Kapacitive volumentaster

Volumenknapperne er nok ikke længere af den fysiske slags, men derimod kapacitive, som vi tidligere har hørt rygter om. Mute-knappen har også den fået et nyt design og er både mindre og mere rund end tidligere.

Størrelse og opløsning på iPhone 15 Pros skærm forventes at være nogenlunde det samme, måske endda helt det samme, som på forgængeren. Derimod bliver rammen om skærmen smallere, så den nye model bliver totalt set en smule mindre. Dynamic Island er stadig med og ser ud, som den gør på iPhone 14 Pro.

Se også: Rigtig mange penge at spare på brugte iPhones