Danske iPhone-ejere elsker deres iPhone

Hvis du ejer en iPhone, så er der store chancer for, at du vælger en ny iPhone næste gang du skal købe mobil. Vi danskere er nemlig meget tilfredse med vores iPhones.

Danske iPhone-ejere elsker deres iPhone

Danske iPhone-ejere er pjattede med deres iPhone. Faktisk er
vi det folkeslag i Norden, der er gladest for vores iPhones. Det viser en stor ny undersøgelse, der er foretaget af firmaet Epsi Rating (hent PDF-filen her).

Hele 90,3 procent af de danske iPhone-ejere er tilfredse med deres mobiltelefon, og dermed er vi mere tilfredse end iPhone-brugerne i Sverige, Norge og Finland, hvor tallet ligger på henholdsvis 88,2, 86,2 og 88,3 procent.

Samtidig svarer 88,3 procent af de danske iPhone-ejere, at de med stor sandsynlighed vil vælge iPhone igen, næste gang der skal købes mobiltelefon.

De mest utilfredse mobilejere er dem, der har investeret i en LG-mobiltelefon. Det er kun syv ud af ti LG-ejere, der er tilfredse med deres mobiltelefon – og kun halvdelen af LG-ejerne regner med at købe en ny LG-model, når telefonen skal udskiftes.

På det punkt er det dog Motorola, der har det sværest. Kun 48,9 procent af Motorola-ejere vil have en Motorola-mobil igen.