Den første Samsung Galaxy S6-kopi er landet

Den første kopi af Samsung's nye Galaxy S6-topmodel er allerede til salg på nettet, og den ligner på en prik.

Den første Samsung Galaxy S6-kopi er landet

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

En måned: Så lang tid – eller rettere kort tid – skulle der gå, før den første kopi af Samsung Galaxy S6 dukkede op. Det skriver hjemmesiden GizChina.

Det er efterhånden et normalt syn at se iPhone-kopier i alle mulige afskygninger, og det punkt er Samsung efterhånden også nået til. Samsung Galaxy S6 er i hvert fald ikonisk nok, til at en kinesisk producent har valgt at lave en tro kopi af den.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Edge: Værd at begære [TEST]

Det er producenten, der går under navnet NO.1, som står bag Samsung-kopien – og det er bestemt ikke første gang, de har lavet dette nummer. I en webshopp er der adskillige iPhones og Samsung-smartphones at finde fra producenten.

Hvor den på udseendet er kopieret relativt præcist, hvis du ser bort fra den ekstra tykkelse og den skrottede metalramme, så er det en helt anden historie, der gemmer sig på hardware- og softwarefronten.

Læs også: Samsung S6 eller S6 Edge covers – hvilket er bedst? [WEB-TV]

Processoren er en billig Mediatek-processor med enten to eller fire kerner, mens grafikchippen er en Mali-400 MP. Skærmen er på de samme 5,1” som Samsung’s, men opløsningen er ikke engang HD – nemlig kun 960 x 540 pixels.

I den billigste udgave må du nøjes med kun 512 MB RAM og 1 GB i de to dyrere udgaver. Af lagerplads har den billigste 4 GB og de to dyrere 8 GB.

Der er også skåret kraftigt ned på kameraet, for du får kun mellem 5-8 MP bagpå og mellem 2-3 MP foran alt efter model.

Læs også: Galaxy S6 og S6 Edge: Sådan lyder de første anmeldelser

Batteriet er kun på 1.800 mAh, så du skal formentlig have opladeren frem noget oftere. Android-versionen er 4.4.2, og om den nogensinde får Lollipop, vides ikke.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Lyver om alle specifikationer i softwaren

Af uvisse årsager lægger producenten ikke skjul på, at der vil være nogle helt andre specifikationer end dem, der fremgår i telefonens oplysninger. Systemet vil vise, at du kører med en processor af en anden model, end den der sidder i, og hvis du har den billigste Galaxy S6-kopi, vil processoren fra den dyrere model fremgå i oplysningerne.

Der vil også være oplyst en anden grafikchip, en Full HD-skærmopløsning (1080 x 1920 pixels), 2 GB RAM, 16 GB lagerplads samt et 16 og 5 MP kamera, selv om det er det ovenstående og væsentligt dårligere hardware, der reelt sidder i.

Du skal slippe af med den nette sum af $169 svarende til 1.200 kroner for kopivaren, men du får i allerhøjeste grad også, hvad du betaler for.

Galaxy S6 kopi

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobiltelefoner