evleaks: Her er Samsung Galaxy S9 og S9+

Twitter-tipsteren evleaks har delt flere billeder af Samsungs kommende topmodeller, Galaxy S9 og S9+.

evleaks: Her er Samsung Galaxy S9 og S9+

Den altid knivskarpe tipster Evan Blass har delt et sæt billeder af Samsung Galaxy S9 og S9+. I et tweet har han delt det første billede af begge telefoner set forfra side om side. Her ses to mobiler, der til forveksling ligner Galaxy S8 og S8+ en hel del.

Læs også: Samsung bekræfter: Galaxy S9 og S9 afsløres den 25. februar

Grundlæggende er designet uændret fra den nuværende generation, men der er nogle små forskelle. Hjørnerne på telefonerne ser ud til at være en smule skarpere, og så ser volume-, Bixby- og tænd/sluk-knappen ud til at være rykket en smule længere ned. De sidder dog alle på de samme sider som i Galaxy S8 og S8+.

Evan Blass’ billede har også affødt en del debat på internettet, da skærmkanterne på både Galaxy S9 og S9+ ser ud til at være tykkere end på Galaxy S8 og S8+. Det kan måske hænge sammen med, at billederne af S9 og S9+ ikke er helt færdige renderinger, eller også kan skærmene på telefonerne være mindre kurvede end i forgængerne.

En af de andre Twitter-tipstere, OnLeaks, udgav kort tid efter et billede med 3D-modeller fra fabrikken, som giver et nærmere kig på skærmkanterne på Galaxy S9 og S9+. Her er den store Galaxy S9+ sammenlignet med sidste års Galaxy S8+, og der ser skærmkanterne ud til at være tæt på identiske. Faktisk ses det, at der er lidt mindre kant i bunden af Galaxy S9+ end på Galaxy S8+, mens toppen ser helt magen til ud.

Samsung Galaxy S9 S9
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Galaxy S9+ får bedre specifikationer end Galaxy S9

På hjemmesiden VentureBeat har evleaks afsløret flere detaljer om Galaxy S9 i forlængelse af det lækkede billede. Som det er blevet afsløret flere gange tidligere, får de Super AMOLED-skærme på henholdsvis 5,8” og 6,2”. I den internationale variant af telefonerne, som kommer til Danmark, sidder Samsungs nyeste Exynos 9810-processor. I USA og Kina kommer telefonerne med Qualcomms Snapdragon 845-processor som de første telefoner i verden.

Både Galaxy S8 og S8+ kan fås med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads, mens den store variant også kan fås i en dual SIM-udgave med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. I år kommer Galaxy S9+ kun i en variant med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Hvis du ikke har brug for så meget, er du nødt til at vælge Galaxy S9, som kun kommer med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Læs også: Salgsæske til Samsung Galaxy S9 afslører specifikationerne

Også på et andet område vil de to mobiler adskille sig fra hinanden. Begge telefoner får et bagkamera på 12 megapixel med en justerbar blænde, der kan skifte mellem f/1.5 og f/2.4. Den store Galaxy S9+ får dog også et ekstra bagkamera på 12 megapixel, men der er ingen nærmere detaljer om denne sensor. Begge telefoner kommer også med “super slow-mo”, som er i stand til at optage 480 billeder i sekundet i HD-kvalitet (720p).

evleaks har også delt et billede, der viser et lille udsnit af bagsiden af telefonerne. Her ses netop de to forskellige kamerasetups, hvor Galaxy S9 har et enkelt kamera, og hvor Galaxy S9+ har et dualkamera. Samsung placerer i år elementerne på højkant, hvilket gør fingeraftrykslæseren noget nemmere at nå.

Som det også fremgår af datoen på billederne, bliver Galaxy S9 og S9+ lanceret fredag den 16. marts. Det er samme dato, som tipsteren afslørede for to uger siden. Selve afsløringen af telefonerne finder sted søndag den 25. februar forud for Mobile World Congress i Barcelona, har Samsung bekræftet.