Flex Note: Samsung Galaxy Note kan fortsætte som foldbar serie

Samsung Galaxy Note kan blive til Galaxy Flex Note i følge nye rygter med kun en enkelt, udadgående foldbar skærm.

Flex Note: Samsung Galaxy Note kan fortsætte som foldbar serie

For noget tid siden gik der rygter om, at Samsungs Galaxy Note-serie var slut, men det afviste Samsung selv senere skulle være tilfældet. Dog er der ikke kommet en ny Note i år – det er noget ikke alle har været tilfredse med. Selv et af de helt store teleselskaber har kritiseret Samsung for den beslutning.

Flex Note kan tage over efter Note

Nu er der dukket en ny rapport op, der hævder, at enheden kan gøre comeback som foldbar produkt. Ifølge Sammobile vil Samsung genlancere Galaxy Note-serien i et foldbart format som under brandet Galaxy Flex Note.

Sammobile har designet et “koncept”, der viser, hvordan Galaxy Flex Note-serien kunne se ud. Mens det foldbare koncept ligner den for nylig lancerede Galaxy Z Fold 3, har den nogle vigtige designtræk, der adskiller den fra Fold-serien.

Se også: Billig pris på Samsung Galaxy Note

Uden indvendig skærm

Mest bemærkelsesværdigt er det, at den mangler en indvendig skærm – enheden er vist med kun en enkelt, udadgående foldbar skærm. Den sparede plads ville så blive brugt til at gøre plads til en S-Pen. Desuden ville dette sænke omkostningerne til komponenterne, da den mangler en hel skærm og har færre kameraer.

Ifølge rapporten indgav Samsung først dette design tilbage i april 2020. Senere i 2020 indsendte virksomheden en “næsten identisk IP-ansøgning i Kina”. Selvom der ikke er noget bevis for, at Samsung i øjeblikket udvikler Galaxy Note Flex, hævder rapporten, at Samsung kan være i gang med at udvikle denne serie bag kulisserne.

Selv om Galaxy Flex Note-serien kan synes langt væk, har Samsung hurtigt rettet op på situationen for nu. Den nyligt lancerede Samsung Galaxy Z Fold 3 er udstyret med S-Pen-understøttelse. Så indtil videre er Galaxy Z Fold 3 dit bedste bud, hvis du ønsker at nyde den foldbare oplevelse med en S-Pen.

Se også: Nyheder om Samsung Note