Første fotos af Sonys fuldskærmstelefoner er ude

Sony ser ud til at byde ind med to vilde smartphones i 2018

Første fotos af Sonys fuldskærmstelefoner er ude

Det har været en lang nedtur for Sony i de seneste år, hvor mobilproducenten i lang tid har set sine markedsandele skride.

To lækkede mobildesigns med vilde displays synes dog at antyde, at Sony har i sinde at byde ind med nogle seriøst lækre smartphones i det kommende år.

I et sæt af to billeder lækket af Gizchina, ses det hvordan de to formodede toptelefoner fra Sony vil diske op med flotte former omkring nogle imponerende 4K-displays.

Her viser Sony to nye designs for dagen, et glasdesign der bygger videre på eksisterende smartphones fra Xperia X-serien samt et helt nyt design med et afrundet metalydre – noget som Sony ellers ikke er kendt for.

Læs også:  Sony på vej med to topmodeller med 4K-skærme

Sony Xperia 2018
Sonys kommende Xperia topmodeller (bemærk, at farvebalancen er justeret af redaktionen til at matche den sort front). Foto: Gizchina.com

Begge telefoner byder på 5,7 tommer store 4K-displays i et 18:9 format, hvilket sandsynligvis vil gøre dem til de skarpeste mobildisplays nogensinde, når telefonerne lanceres. Den kantede model rygtes samtidig til at blive først med en fingeraftrykslæser gemt under selve displayet. Den mere afrundede metalmobil får en mere klassisk fingeraftrykslæser på bagsiden – et skifte væk fra Sonys sidemonterede scannere.

Tidligere læk af teknikbladet på Sonys to toptelefoner indikerer, at begge telefoner vil debutere med den eksisterende Snapdragon 835 processor sammen med 4GB RAM. Her skriver Gizchina at den i stedet vil debutere med den kommende Snapdragon 845 topprocessor parret op med 6GB RAM.

Telefonerne får desuden Android 8.0 Oreo samt en USB-C oplader. Hvorvidt jack-stikket får lov til at forblive, er ikke sikkert endnu.

På billederne ses det samtidigt, at begge telefoner vil få et dobbeltkamera – en nyhed for Sony som hidtil har sværget til et enkelt kameramodul.

Læs også:  Sonys kantløse topmobil specs er lækket