Forudbestillinger af ny iPhone 15 overgår iPhone 14

Forudbestillingerne af den nye iPhone 15-serie startede i sidste uge, og alt tyder på, at de nye modeller går som varmt brød.

Forudbestillinger af ny iPhone 15 overgår iPhone 14

Apple lancerede i sidste uge de nye smartphones iPhone 15 og 15 Plus og iPhone 15 Pro og 15 Pro Max, og startede forudbestillinger fredagen efter. Skal man tro de seneste rygter, sælger iPhone 15-serien bedre end iPhone 14-serien gjorde sidste år.

Se også: Den bedste pris på brugt iPhone 14 finder du her

Op til 12 procent flere har købt iPhone 15

Der er få dage til de første iPhone 15 leveres til kunderne, som forventes at lande på fredag. Antallet af forudbestillinger kan fortælle os, om de nye iPhones kommer til at sælge godt – og det ser umiddelbart sådan ud.

I hvert fald skulle Apple have modtaget flere forudbestillinger på iPhone 15 end de gjorde på iPhone 14. Apple frigiver ikke salgstal på enkelte modeller, så informationerne kommer fra folk med kendskab til salget.

Angiveligt skulle Apple have fået 10-12 procent flere forudbestillinger på iPhone 15 sammenlignet med sidste års modeller.

Mest populær er iPhone 15 Pro Max

Apple har i år forsøgt at gøre stor forskel på Pro og ikke-Pro iPhone 15. Og hvorfor egentlig det? Det er selvfølgelig fordi Apple hellere vil sælge topmodellerne, som giver en større indtjening er solgte enhed.

Det tyder på, at denne strategi kommer til at lykkes for Apple. I hvert er det primært iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, der er blevet forudbestilt.

Se også: Test af iPhones

Forskel på iPhone 15 og iPhone 15 Pro?

Hvilke forskelle er der egentlig på iPhone 15 og iPhone 15 Pro, udover prisen? iPhone 15 Pro-modeller byder på en hel del opgraderinger i forhold til de to billigere modeller.

Der er bedre ydeevne, mere flydende og lysstærke skærme, større batterier, bedre kameraer og ikke mindst et mere luksuriøst design.

Du kan læse mere om forskellene på iPhone 15 her, og om du bør opgradere.

Se også: Find laveste priser på smartphones