Fotos af Huawei Mate 9 lækket: får et buet display

Lækkede fotos af Huaweis stjernetelefon afslører, at en særlig variant med buet skærm også er på vej.

Fotos af Huawei Mate 9 lækket: får et buet display

Huawei Mate-telefon ser ud til, at den vil byde på interessant teknik som hidtil har været forbeholdt Samsungs toptelefoner.

I et sæt lækkede fotos fra Twitter-tipsteren Evan Blass, ses det, hvordan Huaweis kommende Mate 9 vil komme i to varianter: et med et almindeligt display, samt en version med et buet display.

På billedet fremgår det også, hvilke farver telefonerne vil fås i. Modellen med et almindeligt display ses i hvid, sølv, koksgrå og guld, mens den særlige buede variant kommer i sort, hvid og bronzeguld.

I et tidligere læk, blev pressefotos af en mulig Huawei Mate 9 vist frem. Designet i Evan Blass’ Mate 9 foto adskiller sig dog fra det tidlige læk. Det seneste læk, er dog mere troværdigt, da Evan Blass og hans Twitter-kanal, EVleaks, sjældent skyder ved siden af.

Se også:  Lækkede pressefotos: Her er Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 buet
Huawei Mate 9 kommer også i en version med en særlig buet skærm. Foto: Twitter (@evleaks)

Debut til november

Præcis hvad Mate 9 vil byde på af funktioner og specifikationer er endnu uvist, men de første læk peger på en upgrade af skærmen til Quad HD, et dobbeltløbet Leica-kamera som i Huawei P9 samt en ny kraftigere processor parret op med op til 6GB RAM.

Huaweis Mate får højst sandsynligt sin debut den 3. november, for selskabet har allerede nu udsendt invitationer til et globalt pressevent i München, Tyskland.

Med Mate 9, kan Huawei muligvis nyde stor succes blandt Android-brugere som ellers havde udset set Samsungs Note 7 som deres kommende smartphone. Men lige præcis det buede display menes at være en af årsagerne til, at Samsung Galaxy Note 7 fik problemer med brandfarlige batterier.

Læs også: Samsung ved ikke, hvorfor Galaxy Note 7 bryder i brand