Google Pixel 7-specifikationer lækket

Specifikationerne på Pixel 7 viser en telefon, der er ekstremt lig sin forgænger – det gør dog intet for danske brugere.

Google Pixel 7-specifikationer lækket

Google vil fuldt ud afsløre Pixel 7-serien den 6. oktober, men vi har allerede set et væld af lækager relateret til telefonerne. Nu har en troværdig kilde udleveret et specifikationsblad for Pixel 7. Det er standardmodellen, der kommer også en Pixel 7 Pro.

Leaker Yogesh Brar tweeter om nogle detaljer, vi kender i forvejen, mens han også leverede tidligere ikke-rapporterede ting.

De centrale specifikationer peger på den tidligere bekræftede Tensor G2 SoC, 8 GB RAM og 128 GB eller 256 GB lagerplads. Du får også en 6,3-tommers FHD+ 90Hz OLED-skærm med FHD+ 90Hz.

Se også: Priser på Google Pixel 7 (tilgængelig fra 7. oktober)

Batteri på 4.700 med 30W lynopladning

Vi får også detaljer om batteri og opladning, hvor Brar hævder, at Pixel 7 har et batteri på 4.700 mAh med 30W hurtig opladning og understøttelse af trådløs opladning. Denne batterikapacitet er i bedste fald en mild opgradering i forhold til Pixel 6’s 4.614mAh kapacitet.

30W opladning er sådan set hurtig i forhold til iPhone 14-serien og er også fint i forhold til Samsung Galaxy S22-serien, men sammenlignet med både OnePlus, Motorola og Xiaomi, der har op til 120 W opladning, så er det nok ikke det, der får folk til at valfarte til butikkerne for at købe Pixel 7.

Se også: Nyheder om Pixel Watch

Andre specifikationer også bekræftet

Hvad angår kameradetaljer, vil Pixel 7 efter sigende have et 50 megapixel hoved- og 12 megapixel ultrawide bagkamerapar. Telefonen er også tippet til at have et 11 megapixel selfie-kamera shooter i stedet for en 8 megapixel sensor. Disse kameradetaljer er i tråd med en tidligere lækage.

Andre specifikationer, som Brar nævner, omfatter Android 13 (som man kan forvente), stereohøjttalere, Bluetooth LE og understøttelse af Titan-chippen.

Se også: Google Pixel 7 til Danmark

Pris på Pixel 7

Uanset hvad, menes det, at Pixel 7 kan have samme prisskilt på 600 dollars som sin forgænger. Det er prisen i USA, i Danmark og Europa og kan prisen meget vel blive 18-20 procent højere.

At der ikke ser ud til at være det helt store nye i Pixel 7 i forhold til Pixel6, betyder ikke så meget for danske brugere, for det er første gang, Google introducerer Pixel-produkter i Danmark. Det kommer til at ske med Pixel 7-serien og vi får formentlig også Pixel Watch at se i Danmark.