Mobilekspert: Google Pixel 7 kommer til Danmark

Google har inviteret den danske presse til stort event den 6. oktober. Kan det være andet end lanceringen af Pixel 7? Det mener mobilekspert ikke.

Hvert eneste efterår bræger danske techmedier løs om, at “nu kommer Google Pixel-telefoner endelig til Danmark”. Det ender hvert år med, at både i og vi bliver skuffede. I år tyder alt dog på, at Google langt om længe bringer Pixel-telefonerne til landet. Google afholder den 6. oktober et event, hvor den danske presse er inviteret.

Læs også: Tag jer sammen, Google. Giv os nu de fede produkter

Fra lille præsentation til stort event

Når Google i Danmark typisk inviterer til fremvisning af deres nye produkter, er det ikke særligt stort og prangende. Her er man enkelte journalister, der i et almindeligt møderum får vist et produkt frem. I år kommer der andre boller på suppen.

I år har Google inviteret til et stort fysisk “Made By Google”-event, hvor der vil være mad, drinks og musik fra en række artister – og selvfølgelig en præsenation af Googles nyeste produkter.

Rygterne siger, at der er både en nye Google mesh-router, in-ear høretelefoner og et smartwatch på programmet. Men er det virkelig på grund af disse, at Google gør så meget ud af det. Det tror mobilekspert Steen Jørgensen ikke på.

Det bliver stort for tech-entusiaster

Det bliver derimod stort for tech-entusiaster, når Google lancerer Pixel 7 i Danmark, forklarer mobil- og tech-ekspert på 24Tech.dk, Steen Jørgensen:

”Google har været alt for længe undervejs med at få deres Pixel-telefoner officielt til Danmark, så det er glædeligt, når det sker med Pixel 7-serien. Danskerne kan glæde sig til en Android-telefon, som Google ser den skal være og fungere og dem, der har en Pixel-mobil vil også være blandt de allerførste til at få de nyeste Android-funktioner. Derudover roses Pixel-telefonerne også for at have ekstremt gode kameraer,” siger Steen.

Endvidere mener Steen, at tech-entusiasterne i år får fuld (Google)plade:

”Jeg krydser naturligvis også fingre for, at Google lancerer deres første Pixel Watch i Danmark den 6. oktober. Ikke at jeg har vanvittig store forventninger til, at Google vil gentænke måden, man kan lave smartwatch på, men det er altid interessant at se, hvad de store tech-producenter kommer med, når de går ind på et nyt område.”

Google lancerer flere produkter den 6. oktober.

Læs også: Mere om Google Pixel 7

Mange nye Google-produkter lanceres

Meget atypisk for producenter af elektroniske gadgets har Google allerede afsløret, hvad der kommer til eventet den 6. oktober. Blandt nyhederne er Pixel 7 og Pixel 7 Pro samt deres første smartwatch, Google Pixel Watch.

Derudover lanceres også tilføjelser til Nest-serien. Her har Google ikke afsløret hvad, men rygterne siger en Nest WiFi 6E-router samt en opdateret smart dørklokke med video.

Made by Google-eventet løber af stablen den 6. oktober, hvor det vil blive streamet på Youtube. Mobilsiden.dk er selvfølgelig med til Googles event, hvorfra vi lover at dele alle de spændende nyheder med jer.

Se også: Test af mobiltelefoner