Har du råd til den nye iPhone 7?

En toptelefon koster kassen - men der mange muligheder for at gøre regningen mere spiselig.

Har du råd til den nye iPhone 7?

Hvis du også drømmer om at skifte din nuværende smartphone ud med en iPhone 7, men ikke lige har fået sparet op til den, skal du ikke nødvendigvis gå i panik. Der findes masser af firmaer, der vil låne dig penge online – også selvom banken siger nej. Men som du måske ved, så kan det med at låne, være lidt af en jungle, for hvad kommer et forbrugslån til at betyde for resten af din privatøkonomi – og hvor længe?

Det kan du beregne på denne hjemmeside, hvor du får et samlet overblik over alle lån og hvad de reelt koster.

Se også:  Mand skifter navn til ‘iPhone 7’ – og vinder en iPhone 7

Tænk dig om, inden du optager et lån online

Lad os slå fast med det samme, at det næsten altid er bedre at opspare penge og købe sine ting kontant. Men vi er også godt klar over, at det er dyrt at leve, hvorfor pengene nogle gange kan være små sidst på måneden. Vi har tidligere skrevet om de populære SMS lån her på mobilsiden, og det er de nøjagtigt samme faktorer du skal have i tankerne når du ønsker – eller overvejer – at tage et lån online.

Der findes efterhånden afbetalings- og finansieringsmuligheder overalt. Både online og i de fysiske butikker. Men ofte er disse ordninger behæftet med renter og gebyrer, hvilket i sidste ende gør dit køb betragteligt mere kostbart end det burde være. Men visse steder kan du faktisk finansiere dine køb helt uden renter, gebyrer og omkostninger, og så giver det faktisk god mening, at benytte sig af muligheden – også selvom du faktisk har råd til at købe varen kontant.

Læs også:  SMS lån – Genialt eller grufuldt?

Sagen er nemlig den, at hvis vi ikke betaler nogen som helst – altså som i, nogen som helst(!) renter, gebyrer og/eller andre omkostninger, men simpelthen bare får lov til at dele vores betaling op i mindre bider, så kan det faktisk være en rigtig fin idé at benytte sig af det, da dine afdrag – pga. bl.a. inflation – bliver mindre signifikante for din samlede økonomi.

Det skal dog retfærdighedsvis nævnes, at det kun er en lille økonomisk fordel du opnår på den vis.

Husk den sunde fornuft

Det allervigtigste i forbindelse med lån og økonomi, er at du bevarer din sunde fornuft. Sørg for at kende alle detaljer, og vær sikker på at du forstår alle eventuelle fremmedord, så du ikke ender i en gældsfælde.

Det er en ny iPhone trods alt ikke værd.