Har OnePlus lige afsløret OnePlus 12-lanceringsdatoen ved en fejl?

Vi ved, hvornår OnePlus 12 lanceres i Kina. Nu har betingelserne i en ny konkurrence, hvor man kan vinde telefonen, formentlig afsløret den globale lanceringsdato.

Har OnePlus lige afsløret OnePlus 12-lanceringsdatoen ved en fejl?

Vi ved allerede, at OnePlus 12 bliver lanceret i Kina den 5. december, men hvornår telefonen lanceres globalt er endnu ikke fastlagt – og så måske alligevel.

Vi har nemlig god grund til at tro, at en global lancering af telefonen kommer til at finde sted 24. januar 2024. OnePlus er nemlig kommet til indirekte at røbe lanceringsdatoen.

Læs også: Bunkevis af billeder og en video af OnePlus 12 lækket

Et af de nye billeder af OnePlus 12 afsløret af OnePlus selv. Foto: OnePlus

Se også: Guide til bedste kamera i telefoner

Afslørede lanceringsdatoen i betingelserne til ny konkurrence

I forgårs introducerede OnePlus en global konkurrence om at vinde en OnePlus 12. Det sker på en ny teaserside, hvor man kan se designet af det kommende flagskib i en kort film og på et par fotos. Det er ikke så overraskende efter de mange pressefotos, der blev lækket i dagene op til.

Det mere interessante er, at OnePlus er kommet til at røbe lanceringsdatoen i en tidlig udgave af betingelserne til konkurrencen, hvor 12 vindere findes i Europa. I punkt 1 i vilkårene stod der tidligere “Kampagnens varighed: 27. november 2023 til 23. januar 2024”.

Nederst i samme vilkår stod der, at “konkurrencen er live fra den 27. november til 2024, dagen før OnePlus 12-lanceringen i den indiske region.” Hvis kampagnen løber frem til den 23. januar 2024, og kampagnen gælder indtil dagen før lanceringen af telefonen, må det altså betyde, at den globale lancering af OnePlus 12 finder sted den 24. januar.

Det stemmer overens med et tidligere rygte, der gik på, at OnePlus 12 kommer til Danmark i januar.

Og noget tyder da også på, at OnePlus er kommet til at afsløre datoen før tid. Kigger man i selvsamme vilkår nu, er formuleringen ændret til, at kampagnens varighed er “fra 27. november 2023 til slutningen af januar 2024”. Den afsluttende sætning om, at konkurrencen er live indtil “dagen før OnePlus 12-lanceringen”, er samtidig blevet fjernet.

Dermed er datoen altså så tæt på bekræftet – uden at være eksplicit bekræftet – som den kan være.

Læs også: OnePlus 12 forventes i Danmark til januar