HTC One M9 Plus: ny topmobil – kun i Kina

HTC er ude med en ultimativ version af HTC One M9, med et plus, men foreløbigt kun i Kina.

HTC One M9 Plus: ny topmobil – kun i Kina

Taiwanesiske HTC holder ikke igen i en ny variant af One M9 tiltænkt det kinesiske marked. Det nye flagskib fik debut til et event i Beijing, og udvider den allerede ambitiøse One M9 på en række punkter.

Designmæssigt læner M9 Plus sig meget tæt op af HTC’s One M8 og One M9. Du mødes af samme sublime metalkabinet i børstet aluminium, mens de kraftige BoomSound højtalere igen pumper stereo-vellyd fra fronten.

Se også:  HTC One M9: Stadig dejlig, men magien savnes [TEST]

Første forbedring ligger i en større skarpere skærm på 5,2” tommer. Opløsningen lyder nu 2560×1440 pixels, hvilket svarer til 565 PPI – skarpt nok til selv det skarpeste falkesyn.

Bagpå er det 20 megapixel stærke kamera bibeholdt, men flankeres af et ekstra kameramodul, der som i M8’eren kan sløre baggrunden – en teknik der efterligner spejlreflekser billeder.

Under motorhjelmen er det igen en otte-kernet processor der brummer, men denne gang er det Mediatek der leverer mekanikken fremfor Qualcomm. Processoren hedder MT6795T, rammer også 2GHz og ledsages igen af 3GB RAM og 32GB lagerplads.

Sidste markante forbedring i forhold til M9 er integrationen af en fingeraftrykslæser der, ligesom hos Samsung og Apple, er bygget ind i en knap neden for skærmen.

Ved dagens event, offentliggjorde HTC ikke prisen i det kinesiske marked. Hvorvidt den nogensinde vil få debut uden for Kinas grænser, melder HTC heller intet om.

Du kan læse mere om HTC’s nye M9’er her på virksomhedens blog.

Læs også: HTC One M9 Plus, lækkede promo billeder viser glimt af telefonen

HTC One M9 Plus M9