Huawei kan være de næste til at fjerne opladeren fra æsken

Apple ser ud til at have startet en ny trend i branchen, hvor wearables og smartphones leveres uden oplader og hovedtelefoner. Samsung ser ud til at følge trop og er Huawei angiveligt også med på vognen.

Huawei kan være de næste til at fjerne opladeren fra æsken

Det er ud til, at Samsung følger i Apples fodspor med, at fjerne opladeren fra den kommende Galaxy S21-serie og fremover. Og i en rapport fra ITHome antydes det nu, at Huaweis fremtidige mobiltelefoner og flere andre produkter heller ikke kommer med opladere i æsken.

I en ny undersøgelse har Huawei nemlig spurgt forbrugerne, om de synes, det er nødvendigt, at æsker med trådløse hovedtelefoner indeholder et Type-C-opladningskabel.

Et andet spørgsmål lyder, hvilken prisklasse forbrugerne vil acceptere at trådløse headset kommer uden et opladerkabel. Virksomheden spørger også, om udeladelse af ​​Type-C-opladerkablet vil påvirke købsbeslutninger.

De bedste priser på Huawei P30 Pro 128 GB

Opdateret 25/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
MyTrendyPhone
Mindstepris
2.088,-
2.088,-
Telegiganten
Mindstepris
3.930,-
3.930,-
Computersalg A/S
Mindstepris
4.000,-
4.000,-

Huawei P30 Pro 128 GB udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 3.901,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Huawei P30 Pro 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

Huawei gjorde som Apple

Selvom virksomheden ikke har nævnt smartphones i undersøgelsen, kunne det godt se ud som om, at de er ved at forberede brugerne på de kommende ændringer. Inden Apple fjernede tilbehør i deres produktkasse, sendte de også først undersøgelser rundt, der skulle kortlægge, hvad folk gør med deres gamle opladere. Derefter fjernede de strømadaptere fra Apple Watch Series 6, Apple Watch SE og Apple Watch 3, hvorefter opladere og kablede øretelefoner fra iPhone-æsken fulgte.

Hvis det viser sig at holde stik, at Huawei og Samsung faktisk planlægger at fjerne tilbehør fra produktæsker, vil det nok ikke vare længe, før det bliver en brancheomspændende trend.

Læs også: Huaweis smartphone salg går i stå i årets tredje kvartal

Efterfølgende nyt i sagen

Interessen for emnet tog ikke slut. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. d. 2/12/2020 gik vi videre med temaet i en artikel der omhandler Nu kan du være med til at teste Huaweis EMUI 11 – Følg det videre forløb her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..