Huawei P40-serien lanceres: Sådan kan du følge med

I dag lancerer Huawei næste generation af P-serien. Eventet starter klokken 14:00 dansk tid og du kan følge med her.

Huawei P40-serien lanceres: Sådan kan du følge med

Det er et helt år siden, at Huawei lancerede sidste topmodel herhjemme, men nu er det endelig blevet tid igen. I dag kommer vi til at sige velkommen til den nye P40-serie, som skal tage over for P30-serien, der blev lanceret for præcis et år siden.

Siden da er Huawei stødt på masser af udfordringer, som har betydet at de ikke længere må handle med en række amerikanske virksomheder, blandt andet Google. Det betyder at P40-serien ikke kommer med Googles apps og tjenester, og det bliver i stedet et debut for Huaweis egen appbutik, AppGallery.

Læs også: Dankort-appen er landet i Huaweis AppGallery

Kan Huawei gøre hvad Microsoft ikke kunne? Der er masser af grunde til at følge med i live stream herunder. Eventet skulle have løbet af stablen i Paris, traditionen tro, men er på grund af coronavirus lavet om til en live stream, hvor Richard Yu i en time vil tale om de nye produkter.

5G, bedre kameraer og topydelse i P40 Pro

Der har været mange rygter om Huawei P40-serien, specielt om topmodellem P40 Pro. Vi har allerede fortalt alt vi har hørt om Huawei P40 Pro, og der lyder til at masser af spændende forbedringer, som Huawei om en times tid vil fortælle nærmere om.

Huawei P40-event starter klokken 14:00

Huawei P40-seriens live stream med Richard Yu starter klokken 14:00 dansk tid. Vi dækker selvføgelig også dagens nyheder fra Huawei, så hold øje med Mobilsiden.dk i minutterne efter præsentationen.

Opfølgning:

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade sagen ligge. 25/3/2020 havde vi dette at sige med et indlæg omkring Dankort-appen er landet i Huaweis AppGallery – Tjek artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..