Hvornår kommer den næste billige iPhone SE?

Der er en ny iPhone SE på vej. Læs hvad vi forventer af design, specifikationer og pris på kommende billig-mobil fra Apple.

Hvornår kommer den næste billige iPhone SE?

Det er et par år siden Apple lancerede den seneste iPhone SE, og rygterne om en ny model på vej tager til. Og der er store opgraderinger til den billigste iPhone-model, tyder alt på.

De seneste rygter peger på, at Apple planlægger at lancere en ny iPhone SE med et design, der minder om en standard iPhone 14 i løbet af foråret 2025. Det kan betyde, at iPhone SE endelig kan få Face ID og i stedet for Touch ID og en Home-knap. Der vil helt sikkert komme en USB-C-port i den næste udgave af Apples billigste smartphone.

Se også: De billigste iPhones er brugte, men gode som nye

Opgraderede specifikationer

Den kommende iPhone SE vil sandsynligvis få en række opgraderinger med på vejen. Analytikernes forventninger er, at SE vil arve en del fra iPhone 14 og 15 standardmodellerne. Her er de ændringer, vi kan forvente at se:

  • Design: Designet forventes at ligne iPhone 14 standardmodellen.
  • Større batteri: Den næste iPhone SE arver muligvis batteriet fra iPhone 14, hvilket potentielt kan føre til en markant forbedret batterilevetid.
  • Face ID i stedet for Touch ID: I modsætning til 2022-modellen med Touch ID kommer den kommende iPhone SE muligvis med Face ID til oplåsning af telefonen.
  • Større OLED-skærm: Ifølge rygterne kan vi forvente en OLED-skærm på 6,1 tommer i stedet for de nuværende 4,7 tommer.
  • USB-C-port: I stedet for Lightning-porten forventer vi, at den nye iPhone SE vil få USB-C til opladning og dataoverførsel på linje med iPhone 15-serien.
  • Action-knap: Den nye knap til programmerbare genveje, som i øjeblikket er eksklusiv for iPhone 15 Pro-modeller, kan blive inkluderet i iPhone SE.
  • Forbedret kamera: Den kommende iPhone SE forventes at have et 48-megapixel kamera på bagsiden, ligesom iPhone 15.
  • Ny processor: Som sædvanlig vil iPhone SE sandsynligvis få Apples nyeste processor, muligvis den A16 Bionic-chip, der i øjeblikket bruges i iPhone 14 Pro-serien.
  • Apple 5G-modem: Den nye iPhone SE har muligvis Apples eget 5G-modem, hvilket potentielt giver mere kontrol over funktioner og lanceringstidspunkter.

Se også: De bedste tilbud på brugte iPhones

Pris og tilgængelighed

Den nuværende iPhone SE kostede 3.999 kroner ved lanceringen i marts 2022. Prisen er siden steget en smule, så den nu koster 4.199 kroner hos Apple. Her får du fra 64 GB lagerplads, en 4,7-tommers skærm, A15 Bionic-chip, 5G-understøttelse, et enkelt 12-megapixel bagkamera og en Lightning-port.

Hvad en kommende iPhone SE skal koste, er et mysterium. Der er masser af rygter, men vi regner stadig med, at en kommende iPhone SE vil være den billigste iPhone, når den lanceres.

Med større skærm, OLED og et markant bedre kamera, vil det være en stor opgradering i forhold til forgængeren. Derfor er vores forsigtige bud på en kommende iPhone SE, at prisen vil ligge på cirka 4.499 kroner. De fleste rygter er enige om, at vi kan forvente at se en eventuel ny SE-model i løbet af foråret 2025.

Se også: Find de priser på de billigste iPhones