LG G4 vises frem i fire nye reklamefilm

Med fire nye reklamefilm vil LG vise, hvor stort et stykke arbejde, der ligger bag produktionen af topmodellen LG G4.

LG G4 vises frem i fire nye reklamefilm

LG’s nye store satsning, G4, som blev præsenteret i tirsdags, kommer inden længe på markedet. Derfor offentliggør sydkoreanerne en række af nye reklamefilm, der skal overbevise dig om, at LG G4 er det rette valg for dig.

Læs også: LG G4 officiel – Topmobil med læderstil

De fire reklamefilm varer alle 30 sekunder, hvor to af dem viser det store arbejde, der ligger i at fremstille læderbagsiderne, som ifølge LG tager 12 uger at lave.

De sidste to videoer viser fremstillingen af skærmpanelet og linsen til kameraet, som næppe foregår under de sædvanlige fabrikker – men det er som bekendt også reklamer.

Design

I de to videoer omhandlende læderbagsiden ser man en garver, der skærer læderet ud og syer den fremtrædende syning tværs igennem bagsiden. Undervejs gennemgår telefonen en omhyggelig inspektion fra garveren.

Skærm

Den tredje reklamefilm fokuserer på skærmpanelet, der er af Quantum-typen. Her foretager manden i videoen forskellige tests af skærmen og sammenligner et billede taget med telefonen af en buket roser med den rigtige buket roser. LG hævder nemlig, at skærmen har en 20 % bredere farveskala.

Kameralinse

Til sidst følger en 30 sekunders reklame om linsen, der sidder i kameraet på 16 MP. Det er igen samme person fra forrige video, der inspicerer komponenterne og samler dem til en færdig LG G4.

Læs også: LG G4 i læder – Vores første indtryk [WEB-TV]

LG G4 holdes til sidst op mod en væld af store skryskrabere under nattehimlen, hvor der justeres i kameraindstillingerne for at lukke mere eller mindre lys ind. Her vil man demonstrere, hvor stor forskel en god kameralinse kan gøre i en smartphone.