LG Optimus L9 – fuldender L-serien

Optimus L9 fuldender LG’s L-serie og bringer flere nye funktioner med sig og holder prisen på et fornuftigt niveau.

LG Optimus L9 – fuldender L-serien

LG Electronics er klar med LG Optimus L9, som er en ny telefon i deres L-serie.

L9 bliver den mest kraftfulde model i serien, og er udstyret med en 1 GHz dual core-processor, 1 GB RAM-hukommelse, 4.7 tommer IPS-skærm samt et større og mere effektivt batteri end i de øvrige modeller i L-serien.

Batteriet er et kraftfuldt 2.150 mAh SiO+ med god holdbarhed. Telefonen har et 5 megapixels kamera og et front VGA-kamera, så den også kan benyttes til eksempelvis videosamtaler.

Men der hvor Optimus L9 for alvor skiller sig ud er på noget af softwaren. L9 er nemlig udstyret med en funktion, som hedder QTranslator, der er et smart værktøj til hurtigt og enkelt at oversætte tekster

Med telefonens kamera scannes teksten og analyseres straks med Optical Character Recognition (OCR). QTranslator kan scanne 44 forskellige sprog, oversætte til 66 sprog – den kan også oversætte uden, at skulle være online.

Optimus L9 kommer med et nyt tastatur, som forenkler skrivningen. My Style Keyboard gør, at tastaturet kan justeres til om brugeren benytter en eller to hænder, samt fungerer ligeså godt for både højre-og venstrehåndede.

Quick Memo hedder nu QMemo, og er god til noter. Du kan nu tage screenshots og derefter med fingeren skrive noter og tegne direkte på billedet.

Fra salgsæsken af kommer LG Optimus L9 med Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG Optimus L9 P760 forventes, at være tilgængelig i butikkerne i slutningen af september måned til en pris på 2.490 kroner.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 7/9/2012 gik redaktionen videre og fulgte op med en sag med fokus på Se eller gense Nokias præsentation – Læs her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..